Re: przyjaźń między kobieta a mężczyzną...
~Przyjaciółka
(15 lat temu)
Myślę, że jak we wszystkim są odstępstwa od reguły i przyjaźń między facetem i kobietą nie musi się kończyć w łóżku. Niestety 100% pewności nigdy nikt nie powinien mieć.
Mój facet przyjaźnił się długo zanim poznał mnie z dziewczyną. Wiem na 100%, że nic bliższego ich ze sobą nie łączyło, ale wiem rónież, że był zafascynowany jej urodą, pisał jej w mailach jak podniecają go jej piersi. (patrze na nie i stół się podnosi) Wiedział jak wyglądają, bo była fotomodelką i pochwaliła się jemu zdjęciami - aktami z sesji. Dość niesmaczne to było dla mnie. Nigdy przyjacielowi płci odmiennej nie pokazałabym tego typu fotografii sama. Właśnie bojąc się o to, by nie zacząłna mnie patrzeć jak na obiekt porządania. W tym przypadku Ona pokazała się mu. Pisywali do siebie smsy. Ona do niego kiedy jej chłopak juz zasnął, a On do niej kiedy nocami pracował. Nie było w nich nic pikantnego ani niepokojącego. Ale sama oprawa tajemniczości "za plecami" bardzo irytowała, tym bardziej, że nigdy nie byłam o nią zazdrosna. Kiedy byliśmy już razem zezwalałam/wiedziałam na/o ich przyjacielskie/ich spotkania/ch.
Dziwna sprawa, bo dziś się już nie przyjaźnią, a to dlatego, że chciałam poznać ją i jej chłopaka. Mój mężczyzna poznał wszystkich moich przyjaciół i znajomych, równiez płci odmiennej. Logiczne było, że chciałam poznać jego przyjaciółkę, o której tyle przez 1,5 roku słyszałam od niego. To Ona zrezygnowała z tej ich przyjaźni. Nie rozumiała dlaczego ja i Ona mamy się poznawać, przecież jest przyjaciółką mojego faceta, nie moją.
Kiedyś ją zaskoczyliśmy i odwiedziliśmy w pracy. Ma swój zakład kosmetyczny. Miała tak głupią minę i nie wiedziała, gdzie się ma schować.
Po tej historii odpowiedzcie sobie sami czy to była przyjaźń, czy może Jej zakochanie się w nim??
0
0