rodizio?!

Temat dostępny też na forum: Wesele
Mam pytanko. Czy ktoś był na weselu lub jakiejś imprezie organizowanej w restauracji "Rodizio" w Gdyni? Ciekawa jestem czy ktoś słyszał jakiekolwiek opinie na ten temat. Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich przyszłych jak i świerzych małżonków! ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rodizio?!

Cześć:)
W czerwcu byłam tam na weselu. Knajpa jest rewelacyjna!!!! Sama zastanawiałam się czy nie zrobić tam i własnego wesela, ale niestety kilka czynników "zadecydowało", że nie:-(. Ale polecam, z całego serca polecam!

troszki mają drogo....

Cześć!!! :)

Jakie to są czynniki które zdecydowały,że jednak nie zbyt podoba Ci się tak knajpka?Pytam,bo planuję tam wesele w sierpniu i chciałabym poznać też te złe strony.

Pozdrawiam
Olivia

Hej Olivia! Planujesz wesele w wyzej wymienionej knajpce, a ja się jeszcze zastanawiam. Powiedz mi czy masz gosci przyjezdnych, a jesli tak to czy znasz jakis w poblizu nocleg(pensjonat, hotel), bo jest to niestety tylko restauracja i nie mam co zrobic z goscmi z poza trojmiasta. Jeszcze jedno pytanie czy zaangażowaliście orkiestre, polecaną przez ten lokal czy inna? Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam ak

Cześć AK :))))

Na orkiestrę to raczej się nie nastawiam,chyba że todzinka bardzo bedzie nalegała.Mam znajomego DJ i chyba jego poroszę o poprowadzenie imprezy.On przy okazji robi też za wodzireja.Byłam na paru imprezkach które prowadził i muszę stwierdzić,że nie spodziewałam się iz będzie tak fajnie.Ludzie bardzo dobrze sie bawili,wiedział co i jak puszczać...ogólnie bomba.
A tak swoją drogą to chciałabym poznać też minusy tej knajpki,bo o zaletach to juz wiem.Niech ktoś coś napisze o tym!!!!
Co do noclegu dla gości przyjezdnych to nie wiem czy tacy u mnie będą,ale jak cos to Hotel Gdynia jest o rzut kamieniem od Rodizio,wystarczy zwjść ze schodów :)),albo sie skulać jak to będzie po weselu.

ja nie byłam tam na żadnej imprezce, ale moja przyjaciółka była w rodizjo na weselu i wróciła zachwycona. mówiła, że było super, bo jest duża sala i dużo przestrzeni, a poza tym zachwycajacy widok:)
pozdrawiam

Dzięki wielkie za odpowiedzi!!! pozdrawiam ;)

hej Olivia jesli dobrze sie zorientowalam to ty tez nie jestes jeszcze zdecydowana na konkretne miejsce na wesele bo pytasz również o Faltom w rumii. Chiałam się zapytać jakie masz doświadczenia w temacie szukania sali. Czyżby cie cos odstraszylo od rodizio? jesli tak to podziel sie tym bo ja juz sama nie wiem? Tak przy okazji to na kiedy planujesz ślub? Pozdrawiam ak

Cześć akacjaakacja napisał(a):

> hej Olivia jesli dobrze sie zorientowalam to ty tez nie jestes
> jeszcze zdecydowana na konkretne miejsce na wesele bo pytasz
> również o Faltom w rumii. Chiałam się zapytać jakie masz
> doświadczenia w temacie szukania sali. Czyżby cie cos
> odstraszylo od rodizio? jesli tak to podziel sie tym bo ja juz
> sama nie wiem? Tak przy okazji to na kiedy planujesz ślub?
> Pozdrawiam ak

Cześć AK :)

Dzwoniłam ostatnio do Rodizio i na sierpień nie mają już terminów,więc dlatego zaczęłam pytać o Faltom.A tak swoją drogą to trochę drogo tam mają.Chcą 170zł za osobę,a w Faltomie 110zł.Przy duzej liczbie osób ta róznica jest znacząca.A tak poza tym to na Rodizio nie mozna narzekać podobno.Ślub planuje na 28 sierpnia,ale wszystkie lepsze knajpy są juz pozajmowane,a w remizie strażackiej nie zamierzam robić wesela.Dzwoniłam po nich,więc wiem.Czyżby przez to nasz ślub zostałby przełożony do przyszłego roku???Zawsze są takie problemy z lokalem i nie chodzi mi tu o cenę tylko o terminy?

Z tego co wiem, czytam na forum lub słysze od znajomych to sale trzeba rezerwować rok na przod, strasznie mnie to denerwuje bo rok czasu to duzo czasu, a tu trzeba tak wczesnie wszystko rezerwowac, ech... Co do Faltomu to bylam tam na weselu jakies 6 lat temu i nie wiele pamietam tylko tyle, ze bylo elegancko i bardzo fajnie sie bawilam. Para mloda zas dostala apartament gratis na noc poslubna:) pozdrawiam i zycze powodzenia.

Cześć Akacja!!!

Dzięki za informację!!!Życzę wszystkim aby w Wigilijną noc, gdy śniegu napada moc i Mikołaj Świety przyniesie wymarzone prezenty, a Nowy Rok same wspanialości - przede wszystkim - morze milosci!!!
PS:Szczęście się przyda w przyszłym roku.

Pozdrawiam!!!

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...