salon

Temat dostępny też na forum: Wesele Wrzeszcz Górny
Czy ktoś wie jaką renomę ma salon z sukniami ślubnymi w centrum handlowym we Wrzeszczu? Czy tam szyją sukienki wg własnego pomysłu? Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: salon

Moja kumpelka tam szyła suknię, ładnie wygladala i była zadowolona. cena też nie byla szczególnie wygórowana. Ale nie wiem, czy szyja według własnego projektu. Wiem tylko, że ja też tam zamierzam szyc moją:)

Sorki, ze cie rozczaruje , ale ja zrezygnowalam z szycia tam jak moja kolezanka zamowila suknie a przy odbiorze okazalo sie , ze wciskaja jej bubel po najwyrazniej kilku wypozyczeniach a o zwrocie zaliczki nie chcieli dyskutowac. Uszylam gdzie indziej w podobnej cenie i jestem zadowolona. Pozdrowionka.

Moim zdaniem nie ma zadnej renomy, w Gdyni juz splajtowali a zostali jeszcze we Wrzeszczu tylko ciekawe jak dlugo? Szkoda ryzykowac , wplacisz kase a oni sie wyniosa i szukaj wiatru w polu. No ale to twoja decyzja.

Dzięki za ostrzeżenie:) Rezygnuję z ich usług;)
A możecie mi polecić jakiś dobry salon?

Moge ci polecic naprawde sprawdzony salon , podaj swoj prv. to ci wszystko opisze . Pa.

Witaj! Czytam że dostałas jakies namiary na ciekawe salony sukien ślubnych, mam prosbe podaj mi te namiary. Zaczynam szukac sukni i nie wiem gdzie się udać?
Pozdrwaiam Anna

Cześć Zuzka:) Czekam na info:)) Pozdrawiam!

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...