sprzęty do domu z internetu :)

Miałam problem z tytułem. Chodzi mi o to czy ktoś z Was może kupował sprzęty do domu typu pralka, lodówka, kuchenka, itp. u jednego dostawcy z netu ? Koleżanka mi coś wspomniała że jej znajomi kupują w ten sposób - dostawca dostarcza całą paletę od razu. I tak nawet do łazienki kupują wszystko typu kibelek, wanna, zlew. Ja nie mam pojęcia gdzie patrzeć. Może ktoś z Was ma stronki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sprzęty do domu z internetu :)

ja kupowałam przez net w EuroAGD.
Głównie dlatego, że to duża firma i ma blisko siedziby.
Wolałam im zapłacić, tą stówę więcej i mieć pewność, że wszystko będzie jak należy, niż szarpać się z tańszą firmą "krzak i syn" ;)
Koleżanka też u nich zamawiała i okazało się, że boczna ścianka kuchenki jest wgnieciona, choć nie byłoby tego widać, bez problemu jej wymienili, z transportem na własny koszt.

przez neta zamawialiśmy TV w EuroAGD :]
z odbiorem w sklepie stacjonarnym :]

wyszło nas 1000zł taniej niż gdybyśmy kupili na miejscu ;] dokładnie ten sam model TV :] aż sprzedawcy byli w szoku jaka różnica w cenie ;)

My jak się urzadzalismy to cały sprzęt: pralke, lodówkę, zmywarke, płytę,piekarnik, okap, a nawet żelazko. kupiliśmy w sklepie internetowym neo24.

ja sprzęt zamawiałam w sklepie internetowym http://www.agito.pl Zamawiałam tam już kilka razy i zawsze bez problemu.

dziękuję Wam bardzo :)
Będziemy sprawdzać po kolei :)

a czy sanitariaty też zamawialyście przez neta?

ja na allegro kupiłam muszlę, ale była "drapnięta" - musiałabym opłacić kuriera, żeby zrobić wymianę. Odpuściłam...
Nie zamawiałam więcej takich drogich sprzętów przez allegro. Akurat ta muszla była dość droga w porównaniu do innych.

polecam http://www.neo24.pl duuuuzo taniej :)

Ja nigdy nie kupowałam jakiś większych sprzętów czy mebli, jak już to takie drobnostki typu lampa, zegar, rzeczy do kuchni czy jakieś ozdoby. Jak ktoś szuka i dodatków to polecam ten sklep - http://www.yourhome24.pl/ zamówiłam zegar w czwartek rano a w piątek już był u mnie.

kupowałam pralkę i inne sprzęty w neo24 z odbiorem w och punkcie w Gdańsku. jestem bardzo zadowolona i zaoszczędziłam kilka stówek

Jestem po wizycie w sklepie AGD w Hali Olivie. Pan zamyka interes - do końca kwietnia tylko. Ale polecił nam sprzęty które warto kupić. Naprawdę super facet. Ale zamawiać będziemy w neo24.pl bo ok. tysiaka zaoszczędzimy.

my z electro.pl
i tez bardzo byliśmy zadowoleni

K&M w gdańsku..sklep na Zaspie plus internetowy... tanio i bezproblemowo.. miła obsługa, wszystko łąćznie ze szklanymi drzwiami prysznica dojechało w całości

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (57 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...