sztuczne ognie

Temat dostępny też na forum: Wesele
mam małe pytanko. marzy mi się pokaz sztucznych ogni o północy, ale nie mam pojęcia jak to zorganizować i kto ewentualnie mógłby sie tym zająć. chodzi mi o jakies firmy, bo wiem, że niektóre hotele robia coś takiego, ale jeszcze nie wiem, gdzie bedzie wesele, więc chciałabym wiedzieć coś na zapas. z góry dziekuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: sztuczne ognie

czy na prawdę moje marzenie jest jakieś niespotykane? dlaczego nikt nie chce mi pomóc? pozdrawiam

Swojego czasu ok. pół roku temu widziałam w serwerze allegro ogłoszenie firmy, która robi takie pokazy i jeździ po całej Polsce, a pokaz nadzoruje ich pracownik. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało ale chyba od 500 do 1000 zł w zależności od czasu trwania tego pokazu. Jakby poszperać w historii aukcji allegro, to powinno się znaleźć namiary na tą firmę. Proszę śledzić na tym serwerze kategorię odzież i biżuteria - okazje - ślub - dodatki, tam można znaleźć takie usługi. Pozdrawiam i życzę sukcesu w poszukiwaniu, a przede wszystkim wymarzonego ślubu i wesela... Julia

bardzo dziękuję za informację i wskazówki:) pozdrawiam:)

Droga Mag- ja będę miała taki pokaz ok 3-5 min., taki czas jest najlepszy, podobno lepszy jest krótki i intensywny niż długi bez silnego uderzenia!!! Ale mi to organizuje mój kuzyn, który prowadzi firmę zajmującą się fajerwerkami i nie znam kosztów takiego pokazu- z tego co mówił to od 1500 zł w górę. A w W-wie ok. 2000 zł. Ja Ci polecam kupić w jakiejś hurtowni tzw. torty- to jest takie pudełko z fajerwerkami i one kolejno po sobie wybuchają. Bardzo droga jest obsługa takiego pokazu przez profesjonalistów więc poleć to któremuś z gości weselnych- niech się nauczy i do dzieła. Powodzenia

Zadzwoń do firmy ALBEX pod nr 300-07-44. I pokaz masz załatwiony!!!

a można poznac przyblizony koszt takiego pokazu? chopdzi mi o jakies treściwe 5-7 minut. pozdrawiam:)

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!