szukam koleżanki z dzieckiem

Temat dostępny też na forum: Karwiny
Witam,
Opiekuję się w domu 10-cio miesięczną córeczką i nam się nudzi. Poszukuję towarzystwa do spacerów i zabawy. Zainteresowane dziewczyny proszę o kontakt.
asiula_cz@gazeta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: szukam koleżanki z dzieckiem

W paru tematach powyżej kobitka szukała przyjaciółki, akurat może się zgadacie :))))

Poszukuję kogoś z Karwin albo bliskiej okolicy Wielki Kack albo Dąbrowa. Na pewno jest jakaś dziewczyna, która jest w podobnej sytuacji co my. Tata cały dzień pracy, babcie o dzień drogi.

hej mam na inie Joanna chetnie sie z tobą zaprzyjażnie jestem z woj;Zachodniopomorskiego jak masz ochote to napisz na gg12630499 miło by było jestem tez męzatka mam 30 lat i 2 dzieci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja jestem z Osowej... troche daleko. mam 1,5 roczne bliznieta. W dzien do 15 pracuje a potem jestem z dziecmi.

zoya78@wp.pl

pozdrowka :)

hej jestem z obłuża i z miłą ochotą poznam kogoś z okolicy na spacery pogaduchy itp piszcie 17730417

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (33 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Jak przełamać rutynę w małżeństwie (4 odpowiedzi)

Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co, le wkrada się po pewnym czasie....

Czy suplementacja kolagenu ma sens przy trądziku różowatym? (4 odpowiedzi)

Cześć, czy ktoś z Was próbował suplementacji kolagenem przy trądziku różowatym? Dużo teraz o tym...