Już dłuższy czas poszukuję w komisach i ogłoszeniach ciekawej sukni ślubnej w kolorze bordo ,czerwień ipodobnych ,ale bez rezultatu .Może ktoś zaglądający na forum ma taka do sprzedania lub w ofercie Cena do 1000zł
00
Re: szukam sukni bordo
~Odrey
(22 lata temu)
A nie lepiej uszyć na miarę według swojego projektu? W tej kwocie zdecydowanie się Pani zmieści. Zapraszam do sklepu ODREY w Gdańskim MŁYNIE box 53
00
~salon
(22 lata temu)
Prosimy o zapoznanie się z naszą propozycją, którą przesłaliśmy na Pani adres e-mail.
00
~Jola
(22 lata temu)
Pojedz tez do salonu Agnes do Gdyni, tam szyja suknie w roznych kolorach, powinnas sie zmiescic w wyznaczonej cenie:)
00
~chickoo
(21 lat temu)
Mam czerwoną suknie ślubną, daj mi maila to wyślę ci zdjęcie, a jak rozmiar, bo moja to 38. Ale uprzedzam ostro czerwona, no może troche wpadająca w bordo, ale na pewno dla odważnych, ale chyba taka jesteś.
Pozdrawiam
Agnieszka /juz po ślubie:))/
00
~Marzena S.
(21 lat temu)
Ja miałam bordo - szyta w Geście w Gdańsku. tel. 306-62-72.
00
~Kamcia
(21 lat temu)
Ja tez szylam w gescie w Gdansku,
00
~Lucyna
(21 lat temu)
Boze, ta samoreklama gestu - zalosne i czytac sie nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
~Budka Suflera
(21 lat temu)
Lucyna napisał(a):
- zalosne i czytac sie nie
> chce!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mazs prawo nie czytać - ale nie krytykuj !!!!!
Nawet niewiesz gdzie ta firma się mieści ,. i nigdy tam nie byłaś - i nic nie widziałaś - Zapraszam - Pan G.
00
~Alicja
(21 lat temu)
Lucyna wydaje mi się że sama jestes jakaś neiudacznicą i jeśli masz jakikolwiek interes to gówno z niego wychodzi i jesteś głupią zazdrośnicą gadaj se co chcesz ja to olewam, i Ty sie naucz polskiego. Sama szyłam suknie w Geście i jestem zadowolona tak jak wiele innych osób. A na temat samoreklamy mogę Ci coś powiedzieć mam agencje reklamową, podać ci nazwę ? Bedziesz mogła się pozłościć że jeszcze komuś po za Tobą sie coś udaje;) nie pozdrawiam
00
~Monia
(21 lat temu)
Czlowieku , przestan wtracac ten swoj nr. telefonu i podszywac sie pod klientki bo ludzie tu piszacy potrzebuja rzetelnych informacji a ty wszedzie sie mieszasz .