zaproszenia

Temat dostępny też na forum: Wesele
Szukam wszelkich informacji dot. zaproszeń. Gdzie można kupić gotowe, nie za drogie, gdzie można kupić materiały na własnoreczne (papier, koperty ozdobne)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zaproszenia

Jeśli chcesz robić sama zaproszenia to polecam sklep dla plastyków na ulicy Uphagena we Wrzeszczu. Są tam różne rodzaje papierów, ale od razu uprzedzam, że wychodzą drożej niż na przykład robienie w drukarni. My robiliśmy takie kombinowane, t.zn. "okładkę" robiliśmy w drukarni. Za 1 kartkę papieru A4, na której mieściły się dwa zaproszenia płaciliśmy około 0,30 zł, z tym że mieliśmy własny papier, a do środka wklejałam wydrukowane na domowej drukarce i na papierze kolorowym treść zaproszenia. Wyszło fajnie i oryginalnie i taniej niż w kupne w sklepie. Życzę owocnej pracy.

Do tej pory widziałam najtańsze zaproszenia w Gdańsku ... w Empkiu ... 2,19 ale tam nie ma koperty... taniej chyba nie znajdzie się, bo i w drukarniach biorą znacznie drożej

aska2 napisał(a):

> Do tej pory widziałam najtańsze zaproszenia w Gdańsku ... w
> Empkiu ... 2,19 ale tam nie ma koperty... taniej chyba nie
> znajdzie się, bo i w drukarniach biorą znacznie drożej

Nie wiem w jakiej drukarni się dowiadywałaś, ale ja drukowałam tak jak napisałam wyżej 0,30 zł na jedną stronę A4, a jak nie miałaś swojego papieru to liczyli 0,80 zł za kartkę A4. T a drukarnia mieści się na ul.Hynka na Zaspie.

ta drukarnia na Hynka to Witograf, bardzo solidni!

Jest taki sklepik = ksiegarnia na Przymorzu niedaleko Okraglaka w pawilonach w poblizu szkoly jezykowej Maryland (to chyba jedyna ksiegarnia w tamtych okolicach). Jest tam naprawde duzy wybor atrakcyjnych zaproszen i zawiadomien. Ceny wielu modeli sa znacznie nizsze niz 2 zl.Warto pojechac:)

Dziękuje wszystkim za pomoc:)

Polecam KF Studio. Strona w internecie, gdzie samodzielnie można wyedytować zaproszenia: www.kfstudio.pl
Mnie osobiście pomysł się bardzo podoba. Jest dużo promocji - przy zaproszeniach z nadrukiem dodatkowo tablice rejestracyjne gratis, szampanówki z inicjałami młodych itp.
Polecam i pozdrawiam. ;)))))

podałam zły adres, przepraszam...prawidłowy: www.kfstudio.com.pl

Inne tematy z forum

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!