Witam wszystkich!
Czy ktos zna moza zespol professional? Moze grali u kogos z was na weselu? Prosze o opinie. dzieki.
00
Re: zespół Professional
~och
(21 lat temu)
Ten zespół grał u nas na weselu w sierpniu zeszłego roku. Muszę przyznać, że naszym gościom bardzo się podobali. Zagrają wszystko co się chce nie są zespołem który zabawia muzyką disco polo. Nam dali płytkę ze swoimi nagraniami, ale na żywo brzmią dużo lepiej:) A jeśli Ciebie to nie przekona to mogę też powiedzieć, że latem zespól ten grał na Scenie Letniej w Gdańsku przed Rynkowskim, oraz koncertowali w klubie studenckim Infinium.
00
~mag
(21 lat temu)
a mozna prosić o jakies namiary na ten zespół? z góry dziekuję:)
00
~och
(21 lat temu)
Pan Andrzej Radecki 346 59 00
00
~Sebastian
(21 lat temu)
Fajnie grają - ja jednak uważam że jak ktoś jest w pracy to nie pije alkoholu - oni (głównie klawiszowiec) pili.
00
~jakub
(21 lat temu)
Zespół Viva gra podobnie czyli.... Nie jest to zespół na wesele.
00
~och
(21 lat temu)
Ile osób tyle wypowiedzi:) Fakt, pili alkohol ale z umiarem, a miektórzy tak nie potrafią.
00
~Sebastian
(21 lat temu)
Cóż - ja ktos pracuje to nie pije, jak pije w pracy to tak że po nim nie widac - cóż tu się panu na oczepinach plątał języj - czy taka wypowiedź wystarczy?
00
~jola
(21 lat temu)
Ja takiego zespolu nie zaamgazowalabym na swoje wesele!!
00
~Mariusz
(21 lat temu)
A może lepiej zaprosić prezentera muzycznego- lepszy od kapeli gra tylko oryginalne nagrania, prowadzi konkursy, zabawy, oczepiny lepiej nawet niż niejedna kapela no i najważniejsze cena: prezenter jest tańszy i to o wiele. Polecam DJ-a Roberta tel 678-75-73 lub 0502-99-73-00 lub www.djrobert.republika.pl
00
~jola
(21 lat temu)
Nie pisz sam o sobie.I nieklamuj sam siebie.
00
~Ada
(21 lat temu)
Oh Jola, Jola jaka ty jesteś upierdliwa!!! nie czepiaj sie i tyle