Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

Nie ma co sie zadreczac czarnymi myslami. JESTES MAMA, niech optymizm Cie nie opuszcza :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pecherzyk widać dopiero, gdy beta jest ok 1000. Takie ryzyko chodzenia za wcześnie ba usg. Ktoś wcześniej chyba Ci zasugerował,żeby iść ok 7-8 tygodnia, bo wcześniej mało widać, albo sam pecherzyk i też jest stres, że nie będzie serduszka. Powtórz betę najlepiej po 48 godzinach. I myśl optymistycznie :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja chyba jutro znów pójdę na betę?myślicie, że 36 h odstępu między jedną a drugą to nie za mało.... tak bardzo się boję, że ciąża będzie pusta, pozamaciczna i inne cuda...wczoraj gin.nic nie zobaczyla :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

gratuluje zafasolkowanym :)

ja zmęzem staram się od stycznia pierwszy cykl stracony, teraz leci 2 cykl i jestem w trakcie owulacji i staranka są że hoho. Testowac bedę (jezeli @ nie przyjdzie ) ok 18.02.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

abcd gratulacje! :-) super, ja też jestem po jednej szczęśliwie donoszonej ciąży i teraz drugą ciąze poroniłam w grudniu, wieć też jak coś będę huhać i dmuchać. Dbaj o siebie i maleństwo

no to dziewczyny potwierdzam po roku starań, byłam na drugim usg jest serduszko. To 8 tydzień:-)
U mnie przy pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem a teraz rok starań w tym jedno poronienie.
Teraz mam właśnie ze względu na powyższe odpoczywać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W poniedzialek mam przewidziana date okresu. Staralam sie znalezc w necie info na temat szyjki macicy po zaplodnieniu a przed terminem okresu ale nie znalazlam konkretnych odpowiedzi wiec po osobistym badaniu pod prysznicem trudno mi stwierdzic czy okres przyjdzie czy moze jeeednak nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aleksandra29 gratulacje :-) na pewno bedzie ok bete mozesz juz w sobote powtorzyc zeby sie przez caly weekend nie denerwować. Dziewczyny jak tam u was, kiedy testujecie, ja dopiero owu na walentynki iwec jeszcze trochę

W poniedzialek pojde powtórzyc betę, bo slyszalam, ze to jest wazne, czy wzrasta....ale dziękuję za słowa otuchy :) jestem juz po jednym poronienu,dlatego sie tak filmuje :(

Jest dobrze nie stresuj sie! W necie masz jakies obliczenia ile beta powinna wynosic w danym tygodniu ale na prawdę nie filmuj sie wszystko będzie dobrze teraz tylko wypoczywaj !!! Ciesz sie 9 miesiącami wyciszenia i spokoju bo juz jak bedzie maluszek to zmieni cale życie :-)

mam betę 187...to nie za mało :(?

Mówiłam ze za pierwszym razem tez sie udaje :-) super! Cos juz moze bedzie widać ale zalecaja wizyte dopiero okolo 8-9 tydzien. Jak się potwierdzi to uwazaj na siebie od pierwszych dni :-) no i szybko daj znać! :-)

Bede chodzila do goworka.dzis wyjątkowo ide do Borkowskiej z Wejherowa,ale to tylko dlatego żeby się czegokolwiek dowiedziec.zobaczymy czy się naprawde udało ;)

Jakiego ginekologa wybralas? :)

Ojeejku :)) pierwsze dobre nowiny w nowym watku!! Suuper :))

testwowalam....wyszly dwie kreski....druga blada,ale jest....jeszcze w to nie wierzę, nie chcę się nakręcać, umówilam się do lekarza, to bylby dopiero 5 tydzien,ale moze chociaz "coś" tam zobaczy,.... nie chcę wierzyć, boję się... i cieszę....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No tak niestety jest :( a z synkiem zaszłaś normalnie? po jakim czasie starań? Ja czekam kilka dni i będę robić test tak jak pisałam mierzę temperature i jest ok ale to jeszcze nic pewnego.Trzymam kciuki nika

i ja dołączam. Mamy już synka, ale teraz po roku starań nadal nic. Prawdopodobnie w tym cyklu zdecydujemy się na inseminację. Za pierwszym razem też ciężko szło. a inni nie chcą, a mają.... ;) ech

Faktycznie nie ma co się nakręcać masz rację ale mi z Oliwierem udało się właśnie przy 1 cyklu starań ale po odstawieniu anty odczekałam 3 miesiące tak polecił lekarz i potem przy 1 gdzie już było można strzał :) teraz nie wiem jak będzie też czekam na @ ale oby nie przyszła. Po urodzeniu i karmieniu piersią przez 10 miesięcy pierwsza @ przyszła 7 stycznia także chyba nie mam co liczyć na ciążę chociaż temperatury mi sprzyjają :) jedziemy z mężem systemem NPR :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Co na wypadające włosy? (48 odpowiedzi)

Macie jakieś sprawdzone sposoby na wypadające włosy? Mam już dość, bo moje włosy są dosłownie...

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...