Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

Malaniunia - gratulacje! To chyba od Ciebie kupowałam kiedyś szaliki i Cię kojarzę :) Powiedz proszę - robiłaś jakieś badania, brałaś jakieś leki czy po prostu się udało? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witajcie ja też się dołączam co prawda dopiero pierwszy cykl starań ale drugie dziecko mam już Oliwierka który 30 stycznia będzie obchodził swoje pierwsze urodziny :-) z nim udało się za pierwszym razem ciekawe jak teraz pójdzie :-) pozdrawiam wszystkie starające i trzymam za nas kciuki :-)

polecam skarbmamy.pl :) ogarniesz szybko :D

Pola u mnie w lutym tez będzie drugi cykl starań.powiedzcie mi dziewczyny jak badacie dni płodne?testy owu?u mnie badanie śluzu i temp. odpada,nie ogarniam tego i nie jestem systematyczna .

Pozdrowienia dla wszystkich starających się!!! I dołączam się :)

My z mezem zaczynamy jutro starania. Beda to moje dni plodne. Jest to drugi cykl po odstawieniu anty w ktorym probujemy. Bardzo chcielibysmy by udalo sie jak najszybciej powolac do zycia Cud. W pamieci mam takie jedno zdanie ktore gdzies w necie przeczytalam mowiace o tym, ze latwiej zajsc w niechciana ciaze niz w chciana. To mi troche skrzydla podcina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A u mnie znowu @. Wiem, że w dni płodne się kochaliśmy bo mam bolesne jajeczkowanie przez 2 dni i to jest najgorsze że znowu nie wyszło. Na szczęście mam już Jasia bo tak bym się chyba załamała. Ta nasza wpadka jakoś szybko poszła a teraz jak chcemy to jak najczęściej bywa nie udaje się. Najgorsze, że różnica wieku coraz większa między dziećmi będzie.

Dziewczyny trzymam za Was kciuki i zycze duzo wytrwalosci! :) bylam z Wami do 3czesci watku,az w koncu po ponad roku sie udalo :) powodzenia i pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

nnt. panele w całym mieszkaniu - przedpokój i kuchnia? (16 odpowiedzi)

dziewczyny - zastanawiam się nad położeniem paneli wszędzie poza łazienką. Głównie dlatego że...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?