Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

abcg gratulacje. Ja czekam do 20 i zobaczymy jak będzie. Staram się o tym nie myśleć ale ciężko. Wątpie, że się udało bo wykorzystaliśmy jeden dzień z owulacji. Młody był chory i mnie też trochę dopadł wirus więc nie było takich chęci na przytulanko. Powodzenia i dajcie znać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aleksandra super!!!! Mówiłam że będzie dobrze!!! tylko już nie filmuj się i nie stresuj przed następną wizytą i ..każdą kolejną za niecałe 9 miechów dzidzia będzie obok Ciebie!!! Wtedy zobaczysz jakie to piękne uczucie :*
Hania na pewno nam się uda jeśli nie teraz tak od razu to trzeba trochę odpuścić i potem się uda :) Ja miałam nie wracać do pracy po macierzyńskim ale niestety od kwietnia wracam może trochę popracuje odpuszczę i wtedy będą ... te dwie kreseczki :)
Dziewczyny wszystko na spokojnie bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :*:*
A tym co mają fasoleczki niech odpoczywają duuuużo i bardzo dużżżżżo :) :*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jeju, zdroszczę wam:). Mam nadzieja ze nam wszystkim się uda doczekać maleństwa. U mnie powoli kończą się dni płodne i zobaczymy czy 21 przyjdą trudne dni czy może będą dwie piękne kreseczki...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moje drogie :) moje maleństwo ma się dobrze :) jego serduszko BIJE!!!! 8tydzień i 4 dzień ciąży :) kolejna wizyta 27 marca :)

dziękuję za trzymanie kciuków :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Abcd Gratulacje ogromne !!!:) Aleksandra a jak Ciebie po wizycie? trzymam kciuki na pewno jest oki :*

Dziewczyny jestem tu z Wami od roku. Dziś miałam wizytę 12 tydzień, maleństwo 5 cm:-) wiem, że łatwo się mówi ale nam się udało jak kompletnie odpuscilam ale tak szczerze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aleksandra jak po wizyci?

Będzie na pewno wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki. Czekamy na dobre wiadomości po wizycie:)

hej dziewczyny, u mnie dziś długo wyczekiwana wizyta...jest połowa 8 tygodnia, teoretycznie. Wóz albo przewóz...albo będzie dzidzia i serduszko,albo znów koszmar.... strasznie się boję i mam złe przeczucia :(...trzymajcie proszę kciuki...15:30 jest wizyta....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja wczoraj pogodzilam się z mężem...:). Przez to ze tak mi zależy na dziecku i na tym żeby teraz utrzymać ciążę wprowadzilam niepotrzebne stresy i napięcie w naszym związku. Teraz staram się podejść do tego spokojniej, jak ma się nam udać to tak będzie( mam nadzieję: ))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

U mnie też owu poprzednie dni stracone ale dzisiaj będzie przytulanko mam nadzieje i może coś w końcu wyjdzie z tego. Chociarz myślę że może być za późno. Już się nie ciśnieniuje.

Hania ładnie porozmawiajcie i zakończy się przytulaniem może coś wyjdzie :) Ja byłam dziś u gina i okazało się że jeszcze nie mam jajeczkowania po zakończeniu karmienia piersią jest to mój dopiero drugi okres i widocznie się jeszcze nie unormował :( także nasze starania będą takie nie kalendarzowe :) trochę szkoda no ale zobaczymy :) powodzenia dla wszystkich

U nas też zaczęły się dni płodne, ale przez to całe ciśnienie ze staraniem się o dziecko poklocilam się z mezem:( i dwa dni stracone, mam nadzieję że dzisiaj po pracy wkoncu spokojnie porozmawiamy i wszystko sobie wyjaśnimy. Kurczę ten czas powinien być przyjemny a nie pełen nerwów, zle mi z tym wszystkim:(

U nas kolejna owu ;)

Co u was dziewczyny? Ruszyło sie coś ciekawego?

Nika nie martw się jeszcze się uda zobaczysz :) Ja niestety nie znam tego problemu z pęcherzykami więc nic nie pomogę :/

Nika głowa do góry, wczoraj poznałam dziewczynę która opowiedziała mi swoją historię: w wieku dwudziestu trzech lat byla w ciąży pozamacicznej która spwodowała krwotok wewnetrzny i usunięcie części jajnika, potem przez kilka lat próbowała invitro w invikcie co nie dawało żadnych efektów i zrezygnowali, dopiero w wieku 34 lat spróbowali ponownie ale w Bydgoszczy (podobno lepsza i tańsza klinika) i udało się za pierwszym razem, lekarze mówili ze jak chcę jeszcze dziecko to ma się zdecydować zaraz po porodzie i dwa miesiące później znowu się udało. A po dwóch latach, co zdziwiło nawet lekarzy wpadła z mężem i to kilka dni przed miesiączka. Teraz ma trójkę zdrowych dzieci: )

cześć dziewczyny. Nam się niestety nie udało. Dajemy sobie spokój w tym miesiącu z wszelkimi procedurami poza monitoringiem cyklu. Drugie podejście do insem może w kwietniu :(
czy któraś z Was miałą kiedyś problem zbyt późno pękających pęcherzyków? U mnie jest takie podejrzenie- komórka jajowa jest wtedy za stara na zapłodnienie...
gratuluję szczęśliwej przyszłej mamie ;)

Jeszcze kilka dni do owulacji, ale przytulamy się prawie codziennie więc mamy nadzieję że zakończy się wszystko sukcesem:).

Aha Aleksandra wypoczywaj rzuc ta prace narazie w cholerę ;-) idz na zwolnienie jak tylko lekarz ci zaproponuje i bedzie wszystko dobrze bedziesz cieszyc sie wolnym i duzo odpiczywac!!! :-) dobrze ci radzę na początku nie przemeczaj sie! :-*

Inne tematy z forum

jaki prezent dla teściowej na 70-tkę? (27 odpowiedzi)

może macie jakis oryginalny pomysł?

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Przykurcz volkmanna (3 odpowiedzi)

Witam, czy miał ktoś problem z tego typu schorzeniem u 5-letniego dziecka i może się wypowiedzieć...