Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

zakładam nowy, bo tamten już jest nieco przydługi,mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :) może teraz się troszkę ożywi ;)

u mnie oczekiwanie na @....jestem po odstawieniu anty więc nawet nie wiem,kiedy się teraz jej spodziewać :) przytulaliśmy się, ale jakoś nie liczę na cud...choć..kto wie ;) byloby miło ;)

a jak u Was?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Kto się teraz stara o dzidzię? cz.4

abcg gratulacje. Ja czekam do 20 i zobaczymy jak będzie. Staram się o tym nie myśleć ale ciężko. Wątpie, że się udało bo wykorzystaliśmy jeden dzień z owulacji. Młody był chory i mnie też trochę dopadł wirus więc nie było takich chęci na przytulanko. Powodzenia i dajcie znać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aleksandra super!!!! Mówiłam że będzie dobrze!!! tylko już nie filmuj się i nie stresuj przed następną wizytą i ..każdą kolejną za niecałe 9 miechów dzidzia będzie obok Ciebie!!! Wtedy zobaczysz jakie to piękne uczucie :*
Hania na pewno nam się uda jeśli nie teraz tak od razu to trzeba trochę odpuścić i potem się uda :) Ja miałam nie wracać do pracy po macierzyńskim ale niestety od kwietnia wracam może trochę popracuje odpuszczę i wtedy będą ... te dwie kreseczki :)
Dziewczyny wszystko na spokojnie bo inaczej nic z tego nie wyjdzie :*:*
A tym co mają fasoleczki niech odpoczywają duuuużo i bardzo dużżżżżo :) :*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jeju, zdroszczę wam:). Mam nadzieja ze nam wszystkim się uda doczekać maleństwa. U mnie powoli kończą się dni płodne i zobaczymy czy 21 przyjdą trudne dni czy może będą dwie piękne kreseczki...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Moje drogie :) moje maleństwo ma się dobrze :) jego serduszko BIJE!!!! 8tydzień i 4 dzień ciąży :) kolejna wizyta 27 marca :)

dziękuję za trzymanie kciuków :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Abcd Gratulacje ogromne !!!:) Aleksandra a jak Ciebie po wizycie? trzymam kciuki na pewno jest oki :*

Dziewczyny jestem tu z Wami od roku. Dziś miałam wizytę 12 tydzień, maleństwo 5 cm:-) wiem, że łatwo się mówi ale nam się udało jak kompletnie odpuscilam ale tak szczerze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Aleksandra jak po wizyci?

Będzie na pewno wszystko dobrze, trzymam mocno kciuki. Czekamy na dobre wiadomości po wizycie:)

hej dziewczyny, u mnie dziś długo wyczekiwana wizyta...jest połowa 8 tygodnia, teoretycznie. Wóz albo przewóz...albo będzie dzidzia i serduszko,albo znów koszmar.... strasznie się boję i mam złe przeczucia :(...trzymajcie proszę kciuki...15:30 jest wizyta....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja wczoraj pogodzilam się z mężem...:). Przez to ze tak mi zależy na dziecku i na tym żeby teraz utrzymać ciążę wprowadzilam niepotrzebne stresy i napięcie w naszym związku. Teraz staram się podejść do tego spokojniej, jak ma się nam udać to tak będzie( mam nadzieję: ))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

U mnie też owu poprzednie dni stracone ale dzisiaj będzie przytulanko mam nadzieje i może coś w końcu wyjdzie z tego. Chociarz myślę że może być za późno. Już się nie ciśnieniuje.

Hania ładnie porozmawiajcie i zakończy się przytulaniem może coś wyjdzie :) Ja byłam dziś u gina i okazało się że jeszcze nie mam jajeczkowania po zakończeniu karmienia piersią jest to mój dopiero drugi okres i widocznie się jeszcze nie unormował :( także nasze starania będą takie nie kalendarzowe :) trochę szkoda no ale zobaczymy :) powodzenia dla wszystkich

U nas też zaczęły się dni płodne, ale przez to całe ciśnienie ze staraniem się o dziecko poklocilam się z mezem:( i dwa dni stracone, mam nadzieję że dzisiaj po pracy wkoncu spokojnie porozmawiamy i wszystko sobie wyjaśnimy. Kurczę ten czas powinien być przyjemny a nie pełen nerwów, zle mi z tym wszystkim:(

U nas kolejna owu ;)

Co u was dziewczyny? Ruszyło sie coś ciekawego?

Nika nie martw się jeszcze się uda zobaczysz :) Ja niestety nie znam tego problemu z pęcherzykami więc nic nie pomogę :/

Nika głowa do góry, wczoraj poznałam dziewczynę która opowiedziała mi swoją historię: w wieku dwudziestu trzech lat byla w ciąży pozamacicznej która spwodowała krwotok wewnetrzny i usunięcie części jajnika, potem przez kilka lat próbowała invitro w invikcie co nie dawało żadnych efektów i zrezygnowali, dopiero w wieku 34 lat spróbowali ponownie ale w Bydgoszczy (podobno lepsza i tańsza klinika) i udało się za pierwszym razem, lekarze mówili ze jak chcę jeszcze dziecko to ma się zdecydować zaraz po porodzie i dwa miesiące później znowu się udało. A po dwóch latach, co zdziwiło nawet lekarzy wpadła z mężem i to kilka dni przed miesiączka. Teraz ma trójkę zdrowych dzieci: )

cześć dziewczyny. Nam się niestety nie udało. Dajemy sobie spokój w tym miesiącu z wszelkimi procedurami poza monitoringiem cyklu. Drugie podejście do insem może w kwietniu :(
czy któraś z Was miałą kiedyś problem zbyt późno pękających pęcherzyków? U mnie jest takie podejrzenie- komórka jajowa jest wtedy za stara na zapłodnienie...
gratuluję szczęśliwej przyszłej mamie ;)

Jeszcze kilka dni do owulacji, ale przytulamy się prawie codziennie więc mamy nadzieję że zakończy się wszystko sukcesem:).

Aha Aleksandra wypoczywaj rzuc ta prace narazie w cholerę ;-) idz na zwolnienie jak tylko lekarz ci zaproponuje i bedzie wszystko dobrze bedziesz cieszyc sie wolnym i duzo odpiczywac!!! :-) dobrze ci radzę na początku nie przemeczaj sie! :-*

Inne tematy z forum

szkola podstawowa nr 80 i numer 5 na Zaspie - proszę o opinie (21 odpowiedzi)

Czy ktoras z Mam zechcialaby sie wypowiedziec na temat tych szkol .z gory dziekuje :)

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

Wyprawka do zerówki szkolnej - co kupić? (22 odpowiedzi)

Witajcie Co jest potrzebne dziecku z wyprawki, które pójdzie od września do zerówki szkolnej?...