Paweł Nowacki - ocena (1) Smaczna kuchnia, miła obsługa Paweł Nowacki dorotadachniewska@gmail.com - ocena (1) Polecam pyszne pierogi ręcznie lepione Obsługa super dorotadachniewska@gmail.com bardzo klimatyczna restauracja (1) Obsługa bardzo uprzejma, mówi w różnych językach co nie jest oczywiste w... jaca
Niestety nie polecam (2) Obsługa ok. Reszta już nie. Bliny- podane zimne, bez smaku,kawior-bardzo... Ewelina Bliny z kawiorem (1) Jedzeniu brakuje duszy. No i zimne. Obsługa bardzo miła i dbajaca o klienta. Mateusz Beznadzieja (3) Dania z mikrofali bez smaku, fatalna beznadziejna obsluga, ceny z kosmosu Andrzej Świetna knajpa!!! (1) Wreszcie jakaś miła alternatywa dla wszechobecnych Mcdonaldów, Sfinksów i... Ewa Pyszne tradycyjne jedzenie rosyjskie, w dobrej cenie (1) W restauracji Kuchnia Rosyjska byłam kilka razy, ostatni raz 4.03.2017.... Hanna Jest naprawdę świetna! (1) Witam, mieszkam w Legionowie. Uwielbiam kuchnię rosyjską. Uważam, że jest to... Wacław Prawdziwie rosyjskie smaki w Gdańsku (1) Najlepsze sało czyli marynowana słoninka z kiszonym ogórkiem. Do tego... Marcin czy ktoś wie, jak wygląda burak? na pewno nie... (1) nie dość, że czekaliśmy na potrawy prawie 50 minut, to podano je w słaby... JJ 1 (1) Zapłaciłem za piwo a dostałem pianę,barszcz moskiewski przypominał wyglądem... gość tragedia (1) byliśmy wtym lokalu aby zakosztować rosyjskiej kuchni baranina twarda jak... mar super! (1) wyśmienite rosyjskie piwo, najlepsza zimna wódka, w zmrożonych kieliszkach,... Tomek Bardzo smaczne jedzenie i miła obsługa. (1) Dobra na kolacje ze znajomymi jak i na catering czy bufet. Kucharz ma widać... Marcin Restauracja na 3+ (1) Z usług restauracji korzystałem kilkukrotnie, z każdą kolejną wizytą po... Marek Rewelacja! Polecam! (1) Restauracja jest świetna, jedzenie przepyszne i podawane w dużych porcjach.... Monika i Gosia polecam! (1) Byłam w Kuchni Rosyjskiej dwa razy z moją mamą, i mimo tego, że mama zawsze... Gumiś Polecam! (1) Do Restauracji Kuchnia Rosyjska trafiłem na imprezę okolicznościową członka... Jacek I mprezy rodzinne (1) Bardzo dobre miejsce na wszelkiego rodzaju imprezy rodzinne. Mozna posmakowac... Lulu