Sopot - restauracje, które serwują kuchnię śródziemnomorską (2) Kochane, jakie restauracje w Sopocie, w których można zjeść dania z kuchni... Kasiula92 Dobre i niedrogie knajpy na starówce (3) Hej kobietki :) Znacie jakieś restauracje na starówce w Gdańsku, gdzie można... Martinix Dynia (3) Cześć :) mam pytanie. Kupiłam dynię hokkaido i gdy ją rozkroiłam i wyjęłam... Anka
Ulubiona czekolada (15) Zaczne od siebie: gorzka mleczna nadziewana truskawkowa Za to nie lubie... nit4q Ręcznie robione pierogi i uszka (1) Pierogi i uszka ręcznie robione: - Z kapusta i grzybami - Ruskie - Ze... Bistro 96 catering wigilijny Gdańsk (2) Gdzie w Gdańsku znajdę catering wigilijny z polską kuchnią w troszkę innej... Patryk Fabryka Pizzy Gdynia (1) Kochani wybieram się do U7 w gdyni na kręgle i chciałam z koleżankami... Sandra Dobre sprawdzone ciasta (5) Hej dziewczyny podzielcie się dobri przepisami na ciasta :) ale naprawdę... Gdzie kupię formę do babki gotowanej. (13) Wie ktoś może gdzie kupię foremkę do babki gotowanej w Trojmiescie, a... Pati Kamień do pieczenia pizzy, chleba itd. (11) Ktoś ma? Jak wrażenia? Podzielicie się sprawdzonymi przepisami? Dostałam... AgusiaGda Sernik (9) Proszę o dobry przepis na sernik, taki który nie opada i nie pęka po... ania Gdzie na śniadanie w Oliwie i okolicach ? (7) Chciałbym wyjść przed szkołą z koleżanką na śniadanie , naleśniki z czekoladą... marciiin93 pytanie do dziewczyn które kupują np. pół świniaka (41) tak się ostatnio zastanawiam bo jesteśmy typowo mięsożerną rodziną (mąż na... magda chleb bez drożdży (4) Witam, czy ktoś wie gdzie dostanę chleb bez drożdży i bez zakwasu w Gdańsku?... Joanka Kolacja wigilijna w restauracji- gdzie? (3) Drodzy Forumowicze, W tym roku chcemy wybrać się na zorganizowaną kolację... Pytająca Tort bezlaktozowy i bezglutenowy - kto robi? (8) witam, poszukuję osoby, która robi torty bezlaktozowe i bezglutenowe. Jestem... Nata Chleb na kromki (2) Gdzie kupię w Gdańsku chleb na kromki?Nie chodzi mi o pół pokrojonego... Ania gdzie na randke (0) gdzie w Gdański warto zabrać drugą połówkę na kolację, randkę itp.? maciek645 Jedzenie ze szkolnej stołówki. (3) Czy orientuje się ktoś, w której szkole/przedszkoluna terenie Gdańska można... mk123 Gdzie kupić pszenicę na kutię? (8) Jak w temacie. Chcę wypróbować przepis na kresowe danie, ale brak mi... md