Barszcz ukraiński (4) Proszę o dobry przepis na barszcz ukraiński taki z białą fasolą:) ale... ania KOP (przez duże K) (1) Był se kiedyś taki energetyk. Demon się nazywał. Jeden z najbardziej... sa∂yl Zakupy w Trójmieście - prośba o poradę (1) Dzień dobry, jeśli ktokolwiek zna wrocławskie delikatesy EPI - czy jest w... Gregovski
Gdzie w Gdyni kupię winogrona na wino?? (1) GDzie mogę kupić w Gdyni lub okolicach ok 10 kg winogron na wino domowej... kornelllia Fit czekolada przepis (2) Widzieliście ten przepis???? Robiłam wczoraj z orzechami laskowymi. Pycha!!!! Alicja z krainy czarów Co dzisiaj na obiad? część 53 październik 2016 (70) link do poprzedniego wątku... emilia Pomarańczowa kupa (3) Wbrew tytułowi, z pomarańczami nie ma nic wspólnego. Tylko kolor :) Chodzi o... sa∂yl Stryszni schab (9) Jest taka metoda obróbki termicznego mięsa w niskich temperaturach, rzędu... dymny sa∂yl Torty (5) Wykonuję torty i ciasta w bardzo artystycznej formie, z piękną dekoracją, z... Magda Szukam podobnego cateringu w trójmieście (2) Witam, Przeprowadziłem się z Krakowa do Gdańska. Korzystałem tam z firmy... renata66 Gdzie w Gdyni znajdziemy restaurację... (1) ....w której jest bar surówkowy - klient płaci raz za surówki i nakłada ile... mmmamija Ryba w curry i mandarynkach (6) Tym razem spróbowałem czegoś całkiem nowego. Do tej pory próbowałem ryby na... Jimmy Szukam namiarów na kucharki (8) Poszukuje kucharki która przygotowuje uroczystości, imprezy okolicznościowe... Joanna3O Czy i gdzie w Gdańsku można kupić wegański ser Violife? (2) j.w. Może ktoś wie? nusia85 Zbyt rzadki farsz na pierogi ruskie HELP! (10) Nie znalazlam w sklepie normalnego twarogu i musialam kupic taki sernikowy,... Aniaa grill gourmetmaxx (1) UWAGA kupiłem i już po pierwszym grilowaniu mięsa okazało się że tłuszcz... tester potrawy na grila (15) Niedługo zaczynamy sezon grilowy, chciałabym prosić o wasze ulubione przepisy... ania Knajpa bezglutenowa (2) Kochane, poszukuje knajpki najlepiej w Gdańsku Głównym z jadłem... Alexandra wasze ulubione ciasta - szukam 'nowych smaków' (31) uwielbiam eksperymenty z pieczeniem i próbowanie nowych smaków..jednak czasem... justi Dieta paleo (7) Heloo, Czy która korzystała z tej diety? Jakieś efekty? tu mozna poczytać.... suseł