pytanie do dziewczyn które kupują np. pół świniaka (41) tak się ostatnio zastanawiam bo jesteśmy typowo mięsożerną rodziną (mąż na... magda chleb bez drożdży (4) Witam, czy ktoś wie gdzie dostanę chleb bez drożdży i bez zakwasu w Gdańsku?... Joanka Kolacja wigilijna w restauracji- gdzie? (3) Drodzy Forumowicze, W tym roku chcemy wybrać się na zorganizowaną kolację... Pytająca
Tort bezlaktozowy i bezglutenowy - kto robi? (8) witam, poszukuję osoby, która robi torty bezlaktozowe i bezglutenowe. Jestem... Nata Chleb na kromki (2) Gdzie kupię w Gdańsku chleb na kromki?Nie chodzi mi o pół pokrojonego... Ania gdzie na randke (0) gdzie w Gdański warto zabrać drugą połówkę na kolację, randkę itp.? maciek645 Jedzenie ze szkolnej stołówki. (3) Czy orientuje się ktoś, w której szkole/przedszkoluna terenie Gdańska można... mk123 Gdzie kupić pszenicę na kutię? (8) Jak w temacie. Chcę wypróbować przepis na kresowe danie, ale brak mi... md Barszcz ukraiński (4) Proszę o dobry przepis na barszcz ukraiński taki z białą fasolą:) ale... ania KOP (przez duże K) (1) Był se kiedyś taki energetyk. Demon się nazywał. Jeden z najbardziej... sa∂yl Zakupy w Trójmieście - prośba o poradę (1) Dzień dobry, jeśli ktokolwiek zna wrocławskie delikatesy EPI - czy jest w... Gregovski Gdzie w Gdyni kupię winogrona na wino?? (1) GDzie mogę kupić w Gdyni lub okolicach ok 10 kg winogron na wino domowej... kornelllia Fit czekolada przepis (2) Widzieliście ten przepis???? Robiłam wczoraj z orzechami laskowymi. Pycha!!!! Alicja z krainy czarów Co dzisiaj na obiad? część 53 październik 2016 (70) link do poprzedniego wątku... emilia Pomarańczowa kupa (3) Wbrew tytułowi, z pomarańczami nie ma nic wspólnego. Tylko kolor :) Chodzi o... sa∂yl Stryszni schab (9) Jest taka metoda obróbki termicznego mięsa w niskich temperaturach, rzędu... dymny sa∂yl Torty (5) Wykonuję torty i ciasta w bardzo artystycznej formie, z piękną dekoracją, z... Magda Szukam podobnego cateringu w trójmieście (2) Witam, Przeprowadziłem się z Krakowa do Gdańska. Korzystałem tam z firmy... renata66 Gdzie w Gdyni znajdziemy restaurację... (1) ....w której jest bar surówkowy - klient płaci raz za surówki i nakłada ile... mmmamija Ryba w curry i mandarynkach (6) Tym razem spróbowałem czegoś całkiem nowego. Do tej pory próbowałem ryby na... Jimmy