tort z Delicji (3) hej. kupowała któraś z was ostatnio tort z Cukierni Delicje? chcę kupić na... Monika świąteczny obiad (10) Może jakaś podpowiedź - propozycja na obiad na święta, byle niezbyt mocno... misia szybkie pierniczki-przepis (17) podzielcie się proszę przepisem na pyszne, szybkie pierniczki (takie które... asia
Gdzie dostanę rum STROH? (2) Ktoś się orientuje gdzie w Trójmieście można takowy dostac Ja potrawy wigilijne - szukam inspiracji ;) (14) Dziewczyny jak tak patrzę po wątkach kulinarnych to widzę, że duże grono z... devil83 czy wasze dzieci 4/5 latki jedzą np. bigos, pieczarki, żebraka... (20) mam pytanko czy wasze przedszkolaki jedzą np. sledzie, bigos, żeberka,... goralka Które masło bez mleka? (6) czy wiecie, które masło/margaryna jest bezmleczna. Mały ma alergie na białko,... ania Turecki przysmak - Lokum (6) Czy ktoś wie gdzie można kupić te pyszności? Najbardziej chodzi mi o pianki z... Megan30 kleik ryzowy bezsmakowy, gdzie w auchan? (21) Orientujecie sie moze w ktorym miejscu stoją dzieciowe kleiki bezsmakowe... Asiunia-niezalogowana vel A-N Gdzie kupić skorzonerę? (8) Czy ktoś wie, gdzie można kupić skorzonerę (wężymord) lub topinambur? mr mleko w proszku "niebieskie" (12) czy gdzieś je jeszcze kupię? _Sylwia_ indyk ratunku (3) dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na pieczonego indyka w całości ? bo... czarnula watek kulinarny-prośba o poradę:) (6) Na pewno robiłyście łososia ze szpinakiem w cieście francuskim,robiłam kilka... MM tort ze zdjeciem. (2) witam poszukuje cukierni ktora wykona mi tort ze zdjeciem na sobote... Marzena moje wigilijne menu-prośba o radę (14) Pierwszy raz będę robiła święta u siebie, więc mam do Was prośbę: poniżej... smith2002 prośba o przepis na zupę (2) Pisałam juz w innym wątku ale moze tu tez napiszę: prosze o jakieś łatwe... iki Catering swiąteczny - gdzie? (4) Czy macie jakies sprawdzone miejsca gdzie zamawiacie catering świąteczny? ania Makaron mamma mia kupca - gdzie? (1) Poszukuję makaronu mamma mia z kupca. Czy wie ktoś, gdzie mogę go dostać w... emilia RYBA Z KUTRA (2) Witam, czy ktoś z forumowiczów orientuje się, czy rybacy stacjonujący... Tomek Witarianizm (5) Czy ktoś odżywia się w ten sposób? Marta3