Potrawy na Wielkanoc (5) Dziewczyny podzielcie się pomysłami co przygotowujecie na Święta, może macie... mrówkaa sos chrzanowy (1) starty korzeń chrzanu (świeży) zalany wrzątkiem żeby stracił "jad" do tego... misia gdzie dostane chlebek do żurku??? (5) chodzi mi o jak najmniejsze takie chlebki. czy mozna gdzies dostac takie wogole? emka
przepis na blok czekoladowy (2) cześć :) Potrzebuję przepis na sprawdzony i smaczny blok czekoladowy :) olka Smaczna salatka wielkanocna? (1) Macie jakies ciekawe? gosia Czym faszerujecie jajka na Wielkanoc? (5) jak w temacie gosia ciastka bezmleczne i bezjajeczne oraz dżem (3) czy są w sprzedaży w sklepie jakieś ciastka bezmleczne i bezjajeczne? ale... okruszek_ Surówka z selera (6) W restauracjach czesto podawana jest surówka z selera taka słodka z... ANIA Kulinarne spotkania (5) Witajcie :) Mam 27 lat i uwielbiam gotować, a programy kulinarne typu... miraga gdzie kupie mleko w worku? (20) Na chełmie najlepiej? Asiunia-niezalagowana Masy marcepanowe (4) Kobietki poradźcie mi gdzie kupię Trójmieście, najlepiej w Gdańsku, kolorowe... ilonka82 jeść jeść ;) (1) mój były kupował i rozbierał świniaka no i Nas przyzwyczaił do dobrego :( już... anna MUFFINKI, DEKORACJE? gdzie? GDYNIA, szukam (4) Witam, gdzie w Gdyni dostanę palpilotki i dekoracje do muffinek?Jest jaki... Maja Tort na 4 latka (5) Dziewczyny macie kogoś sprawdzonego z forum kto piecze torty? Mojego synka... agusia-gdansk winegret sos do sałatek i sałatki (6) Możecie wrzucać tu ulubione sałatki z ulubionym winegretem. Chodzi mi... czekolada-chili DIETETYCZNE POTRAWY (4) Witajcie.Znacie może dietetyczne potrawy ? Szukam w necie ale nic nie ma... lekka kuchnia t.deker czy czernis (11) cześć dziewczyny muszę zamówić tort dla synka na urodziny możecie mi doradzić... czarnula gdzie w gdańsku sklep z żywnością eko? może gdzieś na chełmie/ujeścisku??? (5) jak w temacie :) okruszek_ przękąski - przystawki- przepisy (3) potrzebuje coś ciekawego na imieniny bo już nie mam pomysłów proszę o przepisy marmil pilnie torty potrzebne i ciasta na chrzciny na najbliższą niedzielę (2) witam - potrzebuję pilnie pani która wykona torty na najbliższą niedzielę -... katarzyna