Gdańskie Pralinki Marcepanowe (1) pomóżcie mi odszukać ten produkt w trójmieście :) gdzie mogę je znaleźć,... galador tort na urodzinki Gdynia (3) witam. czy jest może wciąż na forum martszp i jej super torty? zależy mi na... jodan Prawie trzeci dzień życia kotleta (8) Cześć, Zastanawiam się co mogę zrobić z mięsem, które np przez 2 dni było... suseł
propoprcje do masy tortowej, mascarpone+kremówka, pomóżcie (9) Zgubiłam gdzieś przepis a potrzebuję zrobić masę do przełożenia tortu, mam... mamasynka domowa pizza (6) Stawiam pierwsze kroki w robieniu pizzy ,ostatnio zrobilam ,zla nie byla ale... moniss Pytanie o fast-foody... (28) Cześć! Jeśli macie chwilkę to bardzo proszę wypełnijcie moją ankietę:... Paulina dzis tlusty czwartek,gdzie kupic dobre paczki? (10) Gdzie kupujecie? mamaalanka sprawdzony przepis na lasagne? (10) jak szukam w necie to sa jakies wymyslne z winem wiec wole nie ryzykowac i... martuchowata akcja PRZYPRAWA :) (3) Ostatnio robiłam porządki w szafce z przyprawami i oczywiście znalazło się... MAMA Patelenki (3) Hej. Czy zamawiała któraS Was patelnię z internetu, czy nie warto??? A Jeśli... Oliwkowa Ciasto ktore zachwyci gosci? (16) Macie jaqkies przepisy na fajne ciacho? Maz ma ur i musze cos zrobic.... gosia Ciasta na święta (18) Pieczecie czy kupujecie gotowe? Jak to wychodzi finansowo i czasowo? Opłaca... gość Sernik na zimno (4) Dziewczyny jak robicie sernik z serków homogenizowanych? Jakie proporcje?... agusiagda warsztaty cukiernicze, gdzie? (3) Czy ktoras z was wie moze gdzie sa organizowane szkolenia, warsztaty... Natalia zakupy spożywcze przez internet (26) czy ktoś korzystał. z jakiego z sklepu? jak z wyborem i jakością produktów.... Malami pączki - prosty sprawdozny przpeis (3) poproszę o prosty przepis na pączki, rpbię pierwszy raz i zapraszam gosci,... Wiktoria29 zupa pulpetowa (9) albo zupa pulpecikowa albo zupa z pulpetami ;) macie jakis sprawdzony przepis? Nikita987 coś lekkiego na kolacje dla meza (17) moze wy coś podpowiecie bo już sama nie wiem co zrobić jak przyjdzie po pracy... asienkaj Ciasta, ciacha - jak piec? :) porady i podpowiedzi (33) Zakładam ten wątek, bo mam ogromną prośbę do tych z Was, które sa... _Sylwia_ Sajgonki (2) Znacie jakiś przepis na dobre sajgonki? ja najczęściej kupuję na Morenie w... bucior