Odyssee (2) Opinie do spektaklu: Odyssee . Odyssee Najnowsze przedstawienie Teatru... trojmiasto.pl Zmysły (2) Opinie do spektaklu: Zmysły . Teatr A3 (Polska) Zmysły W... trojmiasto.pl Hungrige herzen (13) Opinie do spektaklu: Hungrige herzen . Hungrige herzen Teatr Patrz Mi Na... trojmiasto.pl
Water fools (13) Opinie do spektaklu: Water fools . Ilotopie (Francja) Water fools Z... trojmiasto.pl Sąsiad (3) Opinie do spektaklu: Sąsiad . Teatr Formy (Polska) Sąsiad Spektakl... trojmiasto.pl Salto Mortale (2) Opinie do spektaklu: Salto Mortale . Teatr Strefa Ciszy (Polska, Poznań)... trojmiasto.pl A + cosas que nunca te conté (3) Opinie do spektaklu: A + cosas que nunca te conté . A + cosas que nunca te... trojmiasto.pl Corazôn de Angeles (4) Opinie do spektaklu: Corazôn de Angeles . Theater Tol (Belgia) Corazôn de... trojmiasto.pl Znikomość (3) Opinie do spektaklu: Znikomość . Lars Norén Znikomość Przekład - Halina... trojmiasto.pl 2x stand-up comedy oraz Adama Mickiewicza liryczny atempt (2) Opinie do spektaklu: 2x stand-up comedy oraz Adama Mickiewicza liryczny... trojmiasto.pl Babel 2 (2) Opinie do spektaklu: Babel 2 . BABEL 2 na podstawie sztuki BABEL Elfriede... trojmiasto.pl Do dna (10) Opinie do spektaklu: Do dna . Do dna spektakl muzyczny na podstawie... trojmiasto.pl O północy przybyłem do Widawy, czyli opis obyczajów III (4) Opinie do spektaklu: O północy przybyłem do Widawy, czyli opis obyczajów III... trojmiasto.pl Babel (2) Opinie do spektaklu: Babel . Elfriede Jelinek BABEL Spektakl... trojmiasto.pl Tygrys tańczy dla Szu - Hin (13) Opinie do spektaklu: Tygrys tańczy dla Szu - Hin . Anna Świrszczyńska... trojmiasto.pl Synczyzna - Teatr Wiejski Węgajty (2) Opinie do spektaklu: Synczyzna - Teatr Wiejski Węgajty . Reżyseria: Wacław... trojmiasto.pl Zorba (87) Opinie do spektaklu: Zorba . Nikos Kazantzakis Grek Zorba Słońce,... trojmiasto.pl Kopciuch (1) Opinie do spektaklu: Kopciuch . Janusz Głowacki Kopciuch spektakl Teatru... trojmiasto.pl Ożenek (52) Opinie do spektaklu: Ożenek . Nikołaj Gogol Ożenek Przekład: Julian... trojmiasto.pl G®upa Laokoona (16) Opinie do spektaklu: G®upa Laokoona . Kicz, pastisz, cytat. Niekończący... trojmiasto.pl