Paznokcie (9) Pytanie do dziewczyn :) Gdzie robicie/ robiłyście swoje paznokcie ślubne i... Agnieszka Poszukiwana sala na wesele 13.08.2016 (5) Witam, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu sali weselnej na kaszubach... monikawozniak137@wp.pl Wesele w stylu rustykalnym (8) Witam :) Szukam miejsca na zorganizowanie wesele w stylu rustykalnym... pannamłoda
Fotograf na 29/04/2017 (Gdańsk) (1) Witam, poszukuję fotografa + ewentualnie kamerzystę na 29.04.2017r. oferty... Karolina Dj + Wokal, zespół dwuosobowy (4) Witam Szukam jak w tytule Dj + Wokal na wesele, oraz oczywiście by... JolaGdy Dj na nietypowe wesele (16) Szukam dj ktory nie gra w typowo weselnej konwencji - zadnych zabaw,... Nie moja bajka DJ wanted! :) (2) Poszukuję DJ, który poprowadziłby imprezę 22 lub 29 lipca w Sopocie. Ślub... Ona Kurs w poradni rodzinnej - gdzie w Gdańsku lub okolicach? (2) Witam, wie ktos moze gdzie w gdansku lub okolicach mozna odbyc ten kurs z... Tola Muzyka na wesele (6) Poszukuje dj na wesele , lub kogoś kto zajmuje sie tym hobbistycznie 28... :):):) Ibis Reda :) (4) Hej wszystkim! Zastanawiamy się nad organizacją wesela w hotelu Ibis w... Ola Szukam DJa na wesele w Bytowie (4) Czy moglby ktos z Was polecic mi fajnego DJa na wesele? Wielu juz pytalam (Np... Monika Fotograf ślubny 09.09.2016 (1) Witam, jesteśmy w trakcie organizacji wesela i szukamy dobrego fotografa.... Irek Dekoracja sali weselnej 30.04.2016 (1) Witam Poszukuje osoby/firmy która zajmuje się strojeniem sali weselnej.... Ania Dobra, sprawdzona, krawcowa poszukiwana. (3) Szukam sprawdzonej krawcowej na terenie Trójmiasta. Może ktoś taką polecić? KarolinaB Szukam zespołu na nasz ślub 30/8/16 którzy śpiewają w języku angielskim. (1) Szukam zespołu na nasz ślub 30/8/16 którzy śpiewają English.The ślubu jest... keithrevenge Kamerzysta na wesele 06-2017 (1) Poszukujemy kamerzysty na wesele w czerwcu 2017 :) Czy możemy prosić o... puliga Szukam DJ na poprawiny 1.05.2016 (4) Szukam DJ na poprawiny 1.05.2016 w Gołubiu Kaszubskim. Około 5 h od godziny... Ola Dj na wesele (1) Czy możecie mi polecic dj na wesele? Albo może znacie kogoś kto by chciał... :) :)))))) Fotograf poszukiwany 25.06.2016 (1) Witam Poszukuję fotografa. Wesele i ślub na Kaszubach Proszę o ofertę na... Dorota Kamerzysta na wesele - 04.06.2016 (3) Szukam kamerzysty na ślub i wesele w terminie 04.06.2016, lokalizacja około... Justynaa_