Szukam zespołu na wesele 13.08.2016r. (5) Witam poszukuję zespołu na wesele na 13.08.2016r. Prośba o pomoc :) slaw2016 Szukam zespołu na wesele 3.09.2016r. (11) Witam poszukuję zespołu na wesele, który potrafi również zabawić gości i w... Gosia Sala na małe przyjęcie weselne (5) Czy ktoś jest w stanie polecić miejsce gdzie można wyprawić małe przyjęcie... Aleksandra
Sala weselna Gdańsk i okolice (4) Witam, poszukuje sali na wesele na przyszly rok, l. gosci okolo 60, cena za... Karolina Szukam miejsca... (namiot) (3) Witam Szukam miejsca gdzie jest mozliwosc wyprawienia wesela w namocie w... Emilia Stare auto do ślubu (2) Cześć wszystkim!! mam problem, gdyż... poszukujemy z narzeczonym auta do... DP Sala na wesele (12) jaka sale/ dom weselny polecacie? kkk Duet/zespół weselny (11) szukam duetu lub zespołu na wesele + poprawiny w ostatni weekend sierpnia... Ewa Gdańsk Południe - kosmetyczka (2) Znacie godną polecenia osobę, która wykonuje makijaż ślubny w okolicach... Aleksandra Gdzie wypożyczyć suknię (sukienkę) ślubną? (3) Znacie godną polecenia wypożyczalnię sukien ślubnych? chodzi o przystępne... Aleksandra Tancerz na wieczór panieński - Trójmiasto / wiek: 25-35 lat (1) Szukam przystojnego tancerza na wieczór panieński na pierwsza sobotę... Katarzyna Poradnia małżeńska - Gdynia (2) Witam, czy macie jakieś namiary na fajną poradnie przedmałżeńską.. chodzi mi... O-O Sesja ślubna po ślubie ;) (3) Czy orientujecie się ile może kosztować taka sesja? Chciałabym zrobić sesję w... Lena Szukam dj/wodzirej na wesele 25 czerwca 2016 (1) Witam, Jak w temacie szukam dobrego wodzireja ktory potrafi rozbawic gosci... Bartosz Alkohol - gdzie kupujecie? (15) Witam, Gdzie moje Drogie Panie i Panowie kupujecie alkohol na wesele? przyszlapannamloda Pranie sukni ślubnej - gdzie? (5) Witam. Dziewczyny pomóżcie!! Mam suknie ślubną która zrobiła się szara,... Kama Makijażystka i fryzjerka poszukiwana (1) Poszukuje osoby, która zrobi mi makijaż oraz fryzurę na uroczystość ślubną... roznera Dekorację kościoła zlecę (1) Witam. Poszukuje firmy, studia ktore podejmie sie dekoracji kosciola na... graza28 Kolorowe buty do ślubu - gdzie kupię? (3) Witam, Czy któraś z Was wie gdzie w trójmieście można dostać kolorowe buty... Kasia Zaproszenia na wesele od ręki (2) Witam Czy wiece gdzie można kiupić w trójmieście od ręki zaproszenia ślubne? Ania