Szukam niedrogiego fotografa 18.06.2016 Ślub + sesja (3) Szukam nie drogiego fotografa na w/w termin. Interesuje mnie wyłącznie... Arek Tańce jak na weselu - gdzie można się nauczyć? (1) Witam, Gdzie mozna sie nauczyc tanca jak na weselu sie tanczy? nie chodzi mi... kasiek Nauki przedślubne (3) Czy ktoś może polecić jakiś kościół apropo nauk przedślubnych ? jaaa
Kościół: śpiew, instrument czy instrumenty? (2) Poszukujemy muzyki do kościoła. Jeszcze nie zdecydowaliśmy czy śpiew,... iza Ciasta na wesele (1) Dziewczyny znacie kogos kto piecze pyszne ciasta na wesele? W miare... agnieszka5g Podziękowania dla rodziców/dziadków/świadków (4) Witam, gdzie kupowaliście podziękowania dla rodziców czy świadków? Jest... Ika Śpiew na ślubie (1) Witam, poszukujemy osoby, która zaspiewa na naszym slubie. Slub odbedzie... Wiola6186 Poszukuję krawcowej (4) Witam czy zna ktoś namiary na dobrą i nie drogą krawcową z trójmiasta? Mam... user_137692970491 Dj-wodzirej, fotograf, kamerzysta 20.08.2016 (27) WITAM. Poszukuje Dj, kamerzyste oraz fotografa na swoj slub. Zalezy nam na... Angelika Gdzie kupię najtańsze obrączki (18) Witam ma ktoś może namiary na taniego Jubilera? poszukuję obrączek max do... Paweł Nauki przedmałżeńskie (2) Czy ktoś już odbył lub jest w trakcie i mógłby polecić jakieś fajne,... Kamyk Poszukiwany magik/iluzjonista na wesele 15/07/2016 (1) Witam, poszukuje magika/iluzjonisty do wykonania pokazu na weselu, ktore... Chemik Ekspresowe poradnictwo (1) Witam, bardzo prosze o kontakt do "szybkiego poradnictwa". Mail:... Dorota Polsko - Szkockie Wesele (7) Planujemy wesele 3 wrzesnia 2016, Gdansk Glowny, z poprawinami. Poszukuje Dj... Lucy Zespół weselny poszukiwany (4) Szukam skocznego, miłego zespołu weselnego z męskim głosem na termin 25... ania1444 Poszukiwana makijażystka na ślub 18.06.16 (1) Szukam Pania ktora wykona mi makijaz slubny + probny z dojazdem do domu. Ślub... agnieszka5g Szukam DJ'a na wesele polsko - irlandzkie z nowoczesną muzyką. (5) Dzien dobry, Szukam Dj'a ktory jednoczesnie bedzie Mc (wodzirejem) i... pysia Poradnia rodzinna w jeden dzień. (4) Witam, bardzo proszę o namiary na kogoś z Gdyni kto wystawia zaświadczenia... beata2016 Poszukiwany zespół/kamerzysta/fotograf (30) Hej, poszukujemy orkiestry, kamerzysty i fotografa na wesele 21.05.2016 z... pooola Plan dnia ślubu (2) Hej :) Posiadacie może harmonogram ślubu? Od przygotowań w domu (fryzjer,... Marta