Oprawa muzyczna ślubu w kościele (7) Poszukuję pełnej oprawy muzycznej na mszę św. W kościele pod koniec... Kej Poszukiwana fryzjerka na 26.12.2015 (3) Witam, poszukuję sprawdzonej fryzjerki na 26.12.2015r., która u mnie w domu... Aga Poszukujemy zespołu na wesele 04-06-2016 (7) Witam poszukujemy zespołu muzycznego na wesele 04-06-2016 w Luzinie Koło... Marta
Białe buty na ślub i wesele (10) Hej potrzebuję pomocy. Chcę kupić białe buty, takie klasyczne szpilki 7-8 cm... gdanszczanka Nauki przedmałżeńskie - gdzie w Gdyni? (2) Witam. Gdzie mogę odbyć nauki przedmałżeńskie ? najlepiej w Gdyni. Zalezy mi... Nat Ślub na plaży (10) Witam serdecznie, poszukuję osoby, która udziela ślubu w plenerze wciela się... user_13801874903 Dekoracja kościoła Gdańsk maj 2016 (1) Proszę o oferty cenowe na dekorację kościoła w maju przyszłego roku.... jaaa Zespół weselny (3) Poszukiwany dobry zespół weselny na 16.07.2016 w okolicach Kościerzyny.... Marta Poszukiwany zespół lub DJ na wesele 18.06.2016 (1) Dzień dobry, szukam DJa lub zespołu na wesele 18 czerwca 2016. Mój... Magda Przedłużanie włosów - któraś robiła?? (1) hej dziewczyny, chodzi za mną taki pomysł żeby sobie przedłużyć włosy, ale... omatko Potrzebuję sali na komunię, pomóżcie. (3) Witajcie, Potrzebuję sali na komunie dla córki na około 30-40 osób. Sala w... komunia2016 Fryzjer (1) Znacie dobrego fryzjera, który dojeżdża na terenie Gdańska? Chodzi o ładne... ina Poszukiwany duet - skrzypce! (4) Hej, Jak w tytule. Zależy mi na wykonaniu Canona in D Pachellbela.... Aneta DJ - szukam (1) siemka poszukuje dj na 25 rocznice slubu 28 listopad impreza 18-1 prosze o... momo Poszukiwana śpiewaczka na oprawe weselną (2) Witam, poszukuję Panią, która podczas mszy zaśpiewa piosenkę You Raise Me... user_137693018094 Domowe torty jeże, łabędzie, krokodyle (2) Wit serdecznie poszukuje osoby która zajmuje sie pieczeniem domowych torów... Ślubna Ciasta/ tort na zamówienie (4) Czy jest ktoś tutaj kto brał od osoby prywatnej tort weselny i ciasta na... mycha Domowe ciasta (3) Witam. Szukam osoby, której pasja są wypieki i nie boi podjąć się upieczeniu... marta Poradnia rodzinna (1) Witam, ponawiam wątek dot. poradni rodzinnej. Obowiązują 3 spotkania. Czy... beata2016 Kupię suknię ślubną (22) Witam, jak w temacie :) KUPIĘ suknię ślubną, w rozmiarze 36, wzrost 165... monzankas