Ford Mustang, Ferrari super auto do ślubu - gdzie wynająć? (2) Hej, Witajcie mam do was pytanie We wrześniu biorę ślub i szukam jakiegoś... mireckij Przyjęcie weselne (obiad weselny) do 21 - gdzie niedrogo? (2) Gdzie byście polecili przyjęcie weselne : obiad ciasto tort zakąski,... Panna młoda Prośba (1) Hej mam ogromną prośbę potrzebuję rabatu do Salonu Sukni Slubnych Alicja,... Karo
Poszukuję zespołu na wesele (9) Witam! Poszukuje zespolu na wesele w dniu 25.06.2016r!!!!! Helka1 Tort weselny/ciasto (7) Temat skierowany do Par Młodych z 2016 roku :) Skąd planujecie bądź gdzie... Agnieszka Fryzura ślubna Gdańsk (1) Witam, Poszukuje fryzjera z dojazdem do domu (Gdansk-Morena). Chodzi o... Wiola6186 Uczesanie ślubne "bombka" - szukam fryzjerki? (2) Szukam fryzjerki z dojazdem do domu, która zrobi mi coś takiego... Marynarka Dekoracja sali (14) Czy salę same dekorujecie/dekorowałyscie, czy miałyscie od tego kogoś? Jeśli... ja Wypożyczenie krzeseł (4) Dzień dobry, chciałaby wypożyczyć 120 krzeseł na wesele - takich, których... Magda Organista/stka na wesele (1) Poszukuję organisty lub organistki na wesele w terminie 04.06.2016 r. Zależy... Justyna Dj wodzirej 2016 (6) Proszę o polecenie dj-wodzireja który ciekawie poprowadzi wesele i zachęci... mika Kupię suknie 2w1 (2) witam poszukuję salonu sukien ślubnych w Gdyni bądź krawcowej, która podjęła... user_137692970491 Poradnia rodzinna (3) Proszę o namiary na poradnię, którą można załatwić w jeden dzień. Z góry... Lia Dobra krawcowa/krawiec poszukiwana/poszukiwany (9) Hej wszystkim, Poszukuję dobrej krawcowej/krawca na terenie Trójmiasta.... Marta Poszukuję kamerzysty (3) Witam, Poszukuję początkującego kamerzysty, który podejmie się zlecenia... pannna Zespół weselny na 25.06.2016 (1) Witam poszukuję zespołu weselnego który ma w swoim repertuarze również... Anna Odkupię dodatki (6) Witam, Odkupię wszelkie ślubne dodatki typu ozdoby na samochód, poduszkę... młoda Dj na wesele 10/09/2016 okolice Trójmiasta (5) Witam, poszukuje DJ na wesele 10 wrzesnia 2016, czy moglibyscie polecic kogos... Justyna&Bartek Szukam hotelu/apartamentu z tarasem z widokiem na morze (7) Za jakiś czas bierzemy z narzeczonym ślub, ale z pewnością wielkie,... Nell Upięcie ślubne (1) Pilnie poszukuję fryzjerki, która zrobi upięcie ślubne z warkoczem, wpierw... mycha