pokrowce na krzesła na sale weselna (18) dziewczyny wiem ze chyba taki watek sie pojawil ale dotyczyl pokrowcow tylko... olenka_21 kupię ozdobę na samochód... (4) czy ktoś ma? proszę o fotkę i cenę przy okazji. Dzięki :))\ Alwaya odkupię bolerko (1) Hejka ;-) Chętnie odkupię bolerko z długim rękawel lub z rękawem na 3/4.... Nat
Odkupię welon (4) Odkupię welon z kryształkami swavorskiego, może jest ktoś kto jest... ruda 78 Odkupię dekorację do kościoła. (4) Szczególnie na klęczniki i krzesła. ANNA2008_2008 kupie Pronovias/St. Patrick (27) wybralam juz swoje faworytki ,ale niestety nie stac mnie na nowa sukienke :(... renee kupię bolerko/kożuszek (7) Witam, nie długo mój termin a potrzebuje kożuszek albo bolerko. Może któraś z... Speedforyou kupię lub pozyczę parasolkę na 15.09 (13) dziewczyny na 15.09 potrzebuje parasolkę ecrue, mam suknie capuchino ze... Monia1983 kupię koronkowe bolerko-białe (9) Kupię koronkowe bolerko-białe, rozmiar 36. Jeśli któraś z Was chce sprzedać... evilek Biała koronkowa parasolka- kupię-pilne (10) jak w temacie, a ślub w sobotę. Także sprawa super-pilna ;-) Brońcia Gdzie kupię materiały do ozdobienia kościoła? (5) Głównie chodzi o materiał na boki ławek (nie mam pojęcia czy to wstążki czy... wymyślona* kupię rękawiczki do łokcia wykończone koronką... (8) dziewczyny jakby któraś miałą to przysyłac foto i cene.,, kasia0075 kupię futerko ecru na ślub (24) może któraś z was miała albo ma i chce sprzedać? albo znacie kogoś? jedyną... tonya Kupię stroik na samochód (1) Witam, jestem zainteresowana stroikami na samochód. Jeżeli macie fajny i... Dorota82 Kupię Farage ale... (25) Nie śpieszę się więc mogę szukać długo, za to chodzi mi o określony model, z... Sajwer KUPIę DłUGIII WELON (7) wITAM JESTEM TU NOWA :) poszukuje długiego welonu.najlepiej ok2 metrów,ale... kasia0075 kupię/wypozyczę bolerko lub futerko (3) hej dziewczyny mam ślub 15 września czyli za 2 tygodnie, liczę na ładną... gosia_gdynia pelerynka- odkupię (14) Moze któras wie gdzie mozna kupic pelerynke. Ewentualnie odkupię pelerynke ze... Miia kupię białe buty r.40 na wąską stopę (16) Hej dziewczyny! czy któraś z Was ma może do sprzedania białe buty na wąską... Ania i Tomek kupię buty ślubne ecru rozm. 40-41 :) (39) Proszę o oferty (zdjęcia i cenę) ;)). tonya