Kupię parasolkę (2) Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was nie ma do sprzedania parasolki białej... kasia i tomek kupię ozdobę na szyję i rekawiczki (12) oczywiscie w bieli;) Madziulka KUPIĘ białe buciki nr 37-38 (8) Moja koleżanka potzrebuje niedrogie buciki na ślub. Szuka zwykłych białych... mmm-82
ODKUPIE SUKNIE MARIETTY NA PAŻDZIERNIK. (11) JEŻELI KTOŚ MIAŁ BY DO SPRZEDANIA PODAJE ADRES PROSZĘ ZDJĘCIA I CENE... *MONIKA*25 kupie szal ślubny (4) tak jak pisalam wczesniej kupie szal do slubu (nie mam nic na ramiona a slub... stokrotka123 kupie welon ecrue (6) Odkupie krotki welon e-crue Betti_174 kupie buty ecru 40! (1) Kto ma z Was sprzedac albo ma namiary na bytu ecru w rozmiarze 40??? Ania1979 Buty ecru 40 KUPIĘ!!! (6) Kupie buty pasujace do sukienki gala mitsuki , rozmiar buta 40. obcas... Ania1979 Welon ecru- odkupię (1) Poszukuję welonu ecru, ale takiego dłuższego, ok 1 m długości dłuższa... Aleksandra24 nnt. Znacie kogoś kto chce sprzedac? KUPIĘ ZA CIĘŻKIE PIENIĄDZE (8) Znacie kogoś (ciocia, rodzeństwo, sąsiad, babcia, ktokolwiek...), kto... asinek kupie dekoracje na samochód (15) oczywiście ładny i niedrogi:) ola1500 Kupię bolerko ecru , krótkie!!!! (2) Kto ma do sprzedania bolerko krótkie ecru??Potrzebbuje na 18 sierpnia..:P Ania1979 kupie bialy szal albo bolerko rozmiar 42 (1) dziewczyny mam w sobote slub a pogoda jest niezbyt:( wiec szukam jakiegos... Asinx Kupię zawiadomienia (4) potrzebna mi niewielka ilosc 5-7 sztuk wiec z allegro nie oplaca sie kupowac... Madziulka gdzie w Gdyni kupię zawiadomienia (8) j.w. tak naprawde już mi bez różnicy jakie ;) podajcie prosze adresy... narzeczona gdzie kupie buty...??? (2) sukienke już mam-będe świadkiem,potem jeszcze jedno wesele nas czeka , teraz... bociany Odkupię !!! na 8 września (13) Kochane odkupię tablice rejestracyjne 2, poduszeczkę na obrączki i mam... Misiunia odkupię welon (19) odkupie dlugi welon, gladki, najlepiej jakby byl z grzebykiem zeby latwo go... belinda dekoracja Kosciola Kupie (1) Forumki - czy ktos ma do sprzedania juz gotową dekoracje? lub moze chce sie... akamienna gdzie kupie garnitur dla niewymiarowego pana? (16) dziewczyny mam straszny problem :moj przyszly mezulek trenuje na silowni i... natka21