Kupię suknię z kolekcji Sincerity 2006 (5) Widziałam te suknie są piękne. Szczególnie nr 3193, 3144 Oferty proszę... Speedforyou KUPIĘ SUKNIĘ LINI LA SPOSA/ST.PATRICK/PRONOVIAS (15) Witam :) Chętnie odkupię następujące modele sukien: 1. La SPOSA... andzik kupie ozdoby ślubne (13) czesc dziewczyny. wiekszosc z was juz miala ten swoj wymarzony dzien !!!... kajapl
kupie ozdobe do włosów-białą (11) bardzo mi się podoba Beatki81 szkoda,że jest kremowa mi potrzebna biała:)... bociany kupie welon (10) biały do pasa :) z lamówką - 07 MAJA mam próbną fryz i chciałabym już mieć... nelcia pokrowce na krzesła-gdzie kupie? (3) hey! dziewczyny chce odnowic nasze krzesła do jadalni i pomyslałam,ze kupie... aluska26 chetnie kupie (1) jezeli jest to suknia o ktorej myske to jak juz nie bedzie potrzebna to ja... kasiulakik gdzie kupię białą kamizelkę z musznikiem? (10) byliśmy już w kilku sklepach w Gdyni, ale nigdzie nie ma białych kamizelek,... karen kupię bolerko ecru lub tiulowy szal (4) Poszukuje bolerko lub szal ecru, najlepiej tiulowe, rozm 38. Do sukni ecru z... Alis Bolerko białe kupię (1) Szukam niedrogiego bolerka na wrzesień białego koniecznie rozmiar....po... lizzied kupie poduszke na obrączki ;) ktos ma??? (10) Potrzebuje kupić poduszeczke na obrączki za rozsądną cene :) jakieś propozycje?? Pysiaczek kupie poduszeczke na obrączki ecru? (1) :)))))))))))))))))) dorota12345 KUPIĘ SUKNIE (8) KUPIE SUKNIE ŚLUBNA BIAŁĄ POTRZEBYJĘ NA 1 WRZEŚNIA 2007ROK. ROZ 40. JESTEM... KASIK78 kupie suknie wieczorowa! (2) kupie suknie wieczorowa rozmiar 40,prosze o foto,pozdraiwam aluska26 KUPIĘ SUKNIĘ FARAGE 3000 LUB PODOBNĄ (41) WITAM DZIEWCZYNY. SZUKAM SUKNI PODOBNEJ DO MODELU FARAGE 3000 LUB PODOBNĄ.... Misiunia kupię suknię (27) Wypatrzyłam 2 piękne suknie- jedna z kolekcji Papilio nr 702, druga... agaank KUPIĘ SUKNIĘ AGNES model ****1562**** (2) Jak w temacie :) andzik odkupie lub wynajme diadem:) (23) odkupie lub wynajme diadem na14.04 gosiaf KUPIE UZYWANA PRALKE.. (7) KUPIE W DOBRYM STANIE UZYWANA PRALKE,NAJLEPIEJ WSAD OD GORY,A MOZE KTORAS Z... aluska26 kupię KSIĘGĘ GOŚCI WESELNYCH (3) JW karen