nnt KUPIĘ DZIAŁKĘ!!! (9) Kupimy działkę 450-700 m2 w: Chwaszczynie, Osowie, Rumii, Redzie,... aniak kupie buty 37/38 (2) biale albo ecri pola83 kupię ozdoby do dekoracji (2) Chętnie zakupię używane, lub takie, które komuś zostały i się nie przydały... kariena
kupie mieszkanie 2-pokojowe w sopocie w centrum (8) Dziewczyny wiem ze mozna na was liczyc:) Jak byscie wiedzialy ze ktos chce... selena gdzie kupie ladne i nie na maxa drogie zaproszenia??tylko nie allegro ;) (8) j.w. po3ebuje ich malo- ok 20 zaproszen i ok 20 zawiadomien:) Kaina Być może odkupię buty ecru rozm 36/37 (5) MAcie do odsprzedania buciki delikatne ecru rozm 36/37? Wklejcie proszę... tysiola KUPIĘ SUKNIĘ (28) Kupię suknię ślubną, rozmiar 36/38, 165cm, jednoczęściową ze sznurowaną górą,... @gnieszka Kupie poduszeczke na obrączki (28) KTo z Was ma do sprzedania poduszeczke na obrączki?Cheynie odkupie dorota12345 Kupię buty ecru, rozmiar 37 (11) Witam, poszukuję butów w kolorze ecru, rozmiar 37. Nie mam wymarzonego... *Alicja* kupie suknie z Farage (13) Kupie suknie z Farage model 2069 lub podobny Henia kupię białe buty Ryłko rozm. 38 a7k07t (7) Hej Dziewczyny, Zwracam sie z prośbą, może ma któraś z Was do odsprzedania... narzeczona kupie tiul (15) jezeli ma ktos tiul do sprzedania do dekoracji Kosciola to prosze o kontakt;-) kamienna11 kupię perłowe buty Arte di roma rozm.37 (1) jw Jeśli ktoś chciałby odsprzedać perłowe buty Arte di Rima nr 211A rozmiar... AgaTe kupię ręcznie robioną KSIĘGĘ GOŚCI (4) ma któraś z Was może zbędną? karen kupię czasopisma ślubne (3) mogą być już nienajnowsze:) a.maciejka kupie suknie rozmiar 40 (5) witam. jestem zainteresowana kupnem sukni rozmiar 40 lub 42 kolor ecru... becmerka Odkupie garnitur!!! (6) Odkupie garnitur beżowy (ecru) na 185cm! Kamiś21 odkupie dlugi welon!!! (23) odkupie dlugi welon!!! Pauleta kupię sukienkę galaxy białą.... (10) Kupię sukienkę galaxy białą.....rozmiar 34-36 coś takiego.....czy ktoś ma do... kwiatuszka Kupię sukienkę model "Roxi" ze salonu NATALIA (17) Jeśli ktos ma czy bedzie miał do odsprzedania to proszę dajcie znać:-) kwiatuszka