suknia do kupienia po 26 maja (7) Bardzo spodobaly mi sie watki o informowaniu jeszcze przed slubem o sprzedazy... jola139 kupię agnes 1578 (25) tak jak w temacie... jesli wiecie, kto chce ja sprzedac, dajcie mi prosze... Żancia kupię SINCERITY 3079! (8) jak w tytule.... to jest model identyczne jak Agnes 1578. Poszukuje bialej... Żancia
kupię księgę gości weselnych do 30 zł (4) wiem, że jest allegro, na różnych stronach też oglądałam, ale narazie nic... karen Kupię suknię ślubną!!!! (1) Kupię suknię ślubną. rom. 38/40 na wysoką osobę (173 cm) Kolor: każdy, raczej... miki_go kupię GOLDEN RETRIEVERa - szczenię (3) Jak w temacie- jakby ktoras z Was wiedziala cos o szczeniaczku/suczce do... Żancia Kupię suknię ślubną (30) Kupię suknię ślubną PRONOVIAS "OLEAJE" lub LA SPOSA "Sidney" rozmiar 34/36 na... ola mucha kupie suknie FARAGE "zig-zag" (1) kupie suknie farage model "zig-zag" rozm. 36-38 aparciara kupię suknię (1) Kupię suknie ecru, na wzrost 180 (bez obcasa), na dole z rozcięciem, zapinaną... aleksa23 odkupie diadem/tiare - PILNE (3) pilnie poszukuję diademu/tiary prosze o kontakt monika_g@vp.pl lub gg 1520281 nika84 kupię ozdobę do włosów (5) Dziewczyny,raczej te,które już ślubowały,albo kupiły ale zmieniły... dorcik79 odkupie diadem/tiare - PILNE (1) pilnie poszukuję diademu/tiary prosze o kontakt monika_g@vp.pl lub gg... nika84 Agnes 2007 - kupie (25) czy ma już ktoras z was suknie z tej kolekcji do sprzedania lub bedzie miala... karen welon kupie (5) chetnie odkupie welon- krotki, taki gdzies do lopatek, suknie mam z gorsetem... anette Kupię buty ecru rozm.38 (9) Hej, cudem jakimś kupiłam suknię. Teraz muszę dobrać do niej buty więc jeśli... Carollka Kupię suknię 42/170 (7) Do wesela coraz mniej czasu a ja nadal nie mogę znaleźć sukni. Może któraś z... Carollka kupię suknię z kolekcji Urszulai Matejai model 508 (3) Dziewczyny, czy któraś ma może do sprzedania tą suknię? nie wiem jak wkleja... beatka kupię FARAGE 5005 lub Demetrios 896 (4) witam do ślubu już tylko pół roku a ja nie mam sukni. zakochałam się w farage... ketinka3006 kupie suknie wieczorowa! (5) witajcie! chetnie kupie suknie wieczorowa w rozm.40 najchetniej z... aluska26 Kupię kawalerkę (1) Wiem,że nie na temat, ale i tak się spytam:) Czy znacie moze kogoś, kto... Aleksandra24