Kupię sukienkę (28) Kochane Kobietki. Chętnie kupię sukienkę ślubną. Interesują mnie wszytkie... ania_piotrek kupię suknię rozm. 40 (19) Kupię suknię w rozmiarze 40, BIAŁĄ, bez trenu. Pozdrawiam :-) karo1 Certyfikat przy zakupie? (8) Orientujecie się czy kupując biżuterię, np. pierścionek z brytalnatmi należy... milcia
Nie na temat - kupie matę edukacyjną Mamas&Papas biedronkę (41) Czy ktos taką posiada do sprzedania???????? albo widział jakieś ogłoszenie o... Dori kupię suknię (31) Witam forumki Może ktoś jeszcze się ukrywa a chce sprzedać swoją suknię? Ja... g&d.25.08.2007 KUPIE SUKNIE FARAGE 4032 (27) HEJ DZIEWCZYNY MA KTORAS MOZE NA SPRZEDAZ SUKIENKE FARAGE 4032?BARDZO MI SIE... Agusia22 kupie suknie ecru, zakryte plecy, na 175 cm (3) kupie suknie ecru lub cappucino z zakrytymi calkowicie plecami. mam 175 cm i... mycha23 kupie suknie (12) szukam sukni.. najbardziej interesuje mnie z koronki :-) czekam na propozycje kamienna ___kupie REKAWICZKI (12) Czy ktoras z Was ma do sprzedania lub wie gdzie mozna nabyc dlugie (przed... Tulipanna kupie suknie (1) Witam Kupie niedrogo suknie slubna na rozmiar 38 i wzrost 173, koniecznie z... matri Kupie suknię Urszula Mateja nr 528 (3) Szukam sukni "Urszula Mateja" model 528 lub sukni szytej na jej podstawie,... Agnieszka 23 kupię suknię (15) aniazzz Nie na temat-kupię mieszkanie!! (8) Różne przewijają się tutaj tematy, więc i ja próbuję :) Chciałabym kupić... lena21 gdzie kupie Eddy K??? (15) POMOZCIE DZIEWCZYNY GDZIE MOGE KUPIC W POLSCE EDDY K SUKNIE??? 2812julia Kupie suknie ;) (35) Dziewczyny, jestem już troche zmęczona ciągłymi poszukiwaniami sukni ;)... Aniapa gdzie kupie podziękowania? (21) chodzi o podziekowania dla rodziców i konkretnie o gdynie merlina34 kupię lub wypożyczę TAKĄ suknię ślubną (52) http://img240.imageshack.us/img240/8113/suknialubna2ko8.jpg karen Kupię białe rekawiczki "do łokci" oraz buty ślubne nr 39 (10) Kupię białe rekawiczki "do łokci" oraz buty ślubne nr 39. Oferty ze... Skelle KUPIE bialy welon (7) Kupie BIALE welony z woalem (z kola) o dokladnie takim wykonczeniu. Proste... asinek kupię lub wypożyczę taką suknię ślubną (9) http://img219.imageshack.us/img219/9099/suknialubna2vk3.jpg rozmiar 34/36,... karen