TABLICE ODKUPIE (17) ODKUPIE tablice na samochod : NOWOZENCY i MLODA PARA...lub inne propozycje... agacyr odkupię!!! (1) ozdoby na sale weselna odkupie dziennikarka26 odkupie ozdoby na auto (2) hej babki, odkupie uzywane ozdoby na auto na 12.08.06. Najchetniej w kolorze... Syla...
Odkupię diadem i ozdobę na szyję (2) j.w poproszę o zdjęcia i oferty. Dziekuję monia24 odkupię ozdoby (17) głownie chodzi mi o kokardy dekoracyjne do kościoła i ozdoby na krzesła w... saraneta białe bolerko kupię (7) Kupię białe bolerko z krótkim rękawkiem do sukni :) ostasia bordowy musznik kupię (6) może ktoś ma do sprzedania musznik bordowy? prosze o info na forum lub na... estragonka Kupię suknię (2) Czy któraś z was będzie miała na ślubie suknię z kolekcji Urszuli Mateji... evak odkupie kokardy z tiulu (22) jw.najlepiej kremowe,ecri.musze sama udekorowac kosciol i zanim kupie... pola28 kupię farage model emilia (4) Jestem zainteresowana kupnem sukni Farage model Emilia. Najlepiej w kolorze... ann166 kupię ladny naszyjnik (ecru) (12) mam zamówioną bardzo strojną suknię w Marietcie i zadnego pomyslu na... saharka kupie naszyjnik z cyrkoni o nazwie"KRAWAT" (1) jw.taka nazwe podobno nosi owy naszyjnik.szukam wszedzi i niby sa ale z... pola28 Kolorowy tiul... gdzie kupie?? (11) potrzebuje kilka metrow tiulu w nkoloze lososiowym. Moze wiecie gdzie kupie?? Hania odkupię poduszeczkę ecru (13) j.w. Może ktoś taką zamówil albo szyje sam. Ja nie mam talentów krawieckich,... saharka kupie krótki welon ecru, badz cappucino na 12.08 (2) jak wyzej:) Syla... kupie welon na 2007- kto sprzedaje? (5) Bede szukala welonu bialego miedzy 80 a 120 cm ale koniecznie musi byc... asinek farage galaxy do kupienia na allegro (8) wiem, że ktoś szukał :... beata81 Kupie poduszke na obraczki (9) Jak w temacie. Prosze p przesylanie zdiec i ceny.Moze byc na priv. pozdrawiam. kociak9 kupię bolerko 38/40 ecru (1) Dziewczyny, Jesli któras z was ma do sprzedania bolerko do sukni w kolorze... madzia i bartek kupię/wypożyczę halkę tiulową (bez koła) (1) Kupię lub wypożyczę usztywniającą halkę tiulową bez koła. Proszę o propozycje... joana