Kupię "Diament" U. Mateji (5) Witam serdecznie, Odkupię w/w suknię, koloru złoto-ecru na ok 170cm/ 38rozm.... Kafka kupię halkę (1) Moje kochane dziewczyny może któraś z Was ma do sprzedania halkę pod kieckę,... DORA101 gdzie i za ile zrobic trwala? (19) czesc.chce sobie strzelic trwala zeby moje wloski byly podatniejsze na... bb23
Kupie welon (7) Najchetniej tzw.mgielke bez lamowek dwu warstwowy.Zdiecia i cene prosze o... kociak9 Kupię welon ecri ;) (10) Witam serdecznie... Dziewczyny kupię welon w kolorze ecri, najlepiej dwu... KITI Gdzie w Gdyni kupie buty? (6) Dziwczyny, gdzie kupie buty slubne w Gdyni??? Jade dzis do szkoly, wiec przy... Rija Kupię suknię rozm.34/36 (19) Kupię suknię rozmiar 34/36, gorset +spódnica, lub jednoczęściową (bez... Mała Misia Gdzie kupie obraczki??? (36) Czesc wszystkim! Powoli zaczyna sie u mnei nerwowka.. NIe mam obraczek, mam... Nikus Kupię Riczardę z Farage (3) Kupię suknię z salonu Farage - model Riczarda, jeśli ktoś ma do sprzedania to... 100DORKA kupię kamizelkę ecru (1) Drogie forumowiczki, moze któraś z was chciałaby sprzedać kamizelkę ślubną... katibrown Kupie welon (10) jak w temacie... welon bez lamowek bez jakichkolwiek ozdob... podwojny... Ssylwia kupię długi welon (17) witam szczęśliwe mężatki, lub przyszłe.. czy któraś z was ma może do... katibrown Gdzie kupię białe buty do ślubu ?! (2) Witam. Jak dotąd poszukiwania nic nie dały.Poszukuję butów na jasnej... kryka KORONKOWE KOZACZKI do kupienia Ktoś szukał... (14) Własnie - ktos kiedys takich szukał, a teraz znalazłam je na Allegro... Dori kupię rekawiczki do łokci na piec palców (3) ma może ktos do sprzedania? Oliwia GDZIE KUPIE TANIO SWIECE? (4) SZUKAM JAKIEJS HURTOWNI LUB TANIEGO SKLEPU GDZIE SA SWIECE.GRUBE,KREMOWE NA... pola28 Farage Galaxy kupię (4) Witam serdecznie poszukuję sukni firmy Farage mdel galaxy 4000 kolor biały... nika-l Marietta Regina 2005 lub Diamont 2006 kupię :-) (12) Kupię białą 2-częściową suknię z salonu Marietta *model Regina 2005, lub z... nikitta23 kupię farage galaxy (7) Witam wszystkich serdecznie. Kupię suknię firmy Farage model Galaxy kolor... nika-l gdzie kupię migdały w lukrze do tiulowych woreczków?? (8) chciałabym zrobić upominki dla gości. nie mogę migdzie znaleść migdałów lub... monia111