Kupie Pronovias 38 model Rubi (9) Kupie sukienke tego typ,albo jakas inna uszyta z dodatkiem koronki, z... moniap Kupię białą suknię z koronkowymi rękawami (3) Kupię białą suknię z koronkowymi rękawami dołączonymi do sukni, bez trenu,... kbmt Kupię sukienkę PRONOVIAS (1) Kupiś sukienkę z firmy PRONOVIAS może być model: TAMARIT TANGER JARDIN... betiblue1
Kupię koronkową sukienke (11) Kupię klasyczną sukienkę-najlepiej z dodatkiem koronki.Musi byc skromna,bo... moniap suknie slubna kupie. roz. 42/44 (1) Kupie suknie slubną. Rozmiar 42/44. nie musi byc koniecznie z gorsetem. Do... monixa KUPIE SUKNIE WIECZOROWĄ - nie ślubną (2) kupie sukienkę wieczorową najchętniej od kogoś z gdyni, mój rozmiar to 36/38... frida Kupie Suknie Slubna!! (3) Witam!!Jestem zainteresowana kupnem sukni slubnej firmy Sincerity lib... dakota23 kto zmienia stan skupienia 3 września??? (9) cześć, zrobiło się ciepełko i mam nadzieję że do 3 września si etaka ciepła... pasadena busy (11) Hej Slonca, macie moze namiary na jakies busy, takie co by zawiozly do domków... Lidzia Gdzie kupie material na suknie? (24) Doradzcie prosze gdzie sa sklepy w Trojmiescie z bogatym wyborem materialow.... Misio Kupię bolerko i diadem (1) Kupię bolerko lub etolę oraz diadem z cyrkonii.Tel. 0505-827-309... emboska Cedrine Maries de paris kupie (1) 170 cm, 38/40 magda29 Kupię suknię ślubną (6) Kupię suknię ślubną od pierwszej właścicielki w kolorze ecru, rozmiar 38-40,... Ola77 KUPIĘ SUKNIĘ (5) Kupię suknię ślubną,naj lepiej kolor ecri(chociaż białej nie wykluczam)... Malwina kapelusz biały kupię (3) jak tytuł wskazuje - poszukuję białego kapelusza, najlepiej z dużym rondem,... nela Kupię biały welon długi (6) Poszukuję białego welonu, do ziemi, ciętego- bez lamówki, dwuczęściowego ( z... ola_la_la KUPIĘ SUKNIĘ (3) Kupię suknię ślubną dwu częściową,rozmiar 32-34.A może któraś z was... Michalina kupie suknie (1) Kupie suknie slubna, kolor ecru, ewentualnie bialy. Suknia powinna być... reni odkupię welon w kolorze ecri (3) Może ktoś chciałby odsprzedać swój welon? Chętnie odkupię długi, delikatny, w... iwcia skupienie (1) Hej czy slyszeliscie cos o "skupeniu"? ze oprocz nauk przedmalzenskich i... Monika0101