odkupię pare drobiazgów :) (14) Ślub w sierpniu, ale tak powoli zbieram co potrzebne, na pewno do tego... beata81 poraz kolejny...kupie buty slubne roz.39 (19) moze macie do sprzedana buciki slubne?chcetnie kupie.prosze o foto na maila :-) dziób zakupie welon i bolerko (12) jak w temcie chetnie nabęde welon którtki lub półkrótki.. jak najprostrzy.. i... abc
gdzie kupię suknię cymbeline? (20) Znalazłam kilka ślubnych piękności, które prezentuję poniżej. Zastanawiam... alice_springs kupię bolerko (6) z białej satyny, rozmiar 40/42 czy ktoś ma może? andzia1 kupię buty rozmiar 39 (1) kupię buty do ślubu r.39 białe .wesele mam 1 lipca moze bedziecie chcialy... dziób kupię suknie ślubna na 180 cm wzrostu i rozmiar 38-40 (8) może akurat ma ktos do sprzedania? Oliwia odkupie suknie firmy Papilio... (1) ... model Sandra (0279) Jesli ktos ma do sprzedania to jestem bardzo... Soltera_23 !!!!!!!!Kupię suknię Farage!!!!!!! (17) Kupię suknie Farage (model jak na zdjęciu- o ile uda mi sie wkleic) chyba... Modern_Lady Odkupię sukienkę 38/40/175 (12) Szukam sukienki w rozmiarze 38/40/ 175 cm/biust C, Najchętniej dwuczęściową z... izka25 odkupię buty slubne (1) Chciałabym odkupić buty ślubne, uzywane TYLKO RAZ moze zostały wam, moje... beata81 kupie suknia Cannes św. Patryk (7) Jestem z Gdańska. Czy ktos ma może do sprzedania suknie cannes z kolekcji św... Danuska Poszukuję sale na wesele (6) Poszukuję namiarów na salę na wesele tak to około 60 osób w okolicy Żabianki... Mat dni skupienia dla narzeczonych (1) Pochodzę z Małopolski i tam też odbędzie się nasz ślub. Ksiądz kazał nam... anusia Kupię tablice ślubne z napisem: Młoda para (6) Kupię tablice slubne z napisem Młoda para.Czekam na oferty! moniap odkupie CEDRINE (11) hej dziewczyny i chlopaki! wiem ze niezbyt tu miejsca na ogloszenia ale... Lenka-81 Kupie la sposa 5848 (32) Kupie sukienke- model la sposa 5848 na 170 cm wzrostu, rozmiar 36/38... moniap kupię dlugi, biały welon-mgiełka (1) czy ktoś ma do sprzedania długi biały welon(mgiełka), taki do kostek... oliwka27 kupię sukienkę (2) Kupię suknię ślubną dwuczęściową (gorset i spódnica) w kolorze ecru, albo... joana Kupie suknie z koronka i trenem (16) Kupie sukienke z dodatkami koronki-lub cala z koronki.Dobrze byloby,gdyby... moniap