kupie suknie galaxy 4000:) (13) Zakochalam sie w tej sukni i zadna inna juz mi sie nie podoba. Tylko, ze... Asinx suknia - kupię (3) Czy ktoś ma do sprzedania taką suknię? Najlepiej rozmiar 36... aniazzz Kupię naklejki na butelki (1) Pilnie kupię naklejki na butelki szt 30 :))) MałaMi
kupię naszyjnik (10) Hej dziewczyny! Czy któraś z was ma może do odsprzedania naszyjnik do... moncia kupię stroik na samochód (8) Hej, jezeli macie do odprzedania lub będziecie miały przed wrześniem... elf kupie suknie slubna na 164 rozm 38 (25) dziewczyny moze ktoras ma sprzedac tak sukienke?potrzebuje na 11.08.07 natka21 odkupie bolerko ecru (13) dziewczyny, szukam bolerka w kolorze ecru lub szampana, rozmiar 38/40.... madzia i bartek Kupię naszyjnik... (9) ...w kolorze złotym z białymi cyrkoniami. Może ma ktoś taki? Ps.: Mam taki... Agatka81 Kupie dekoracje do kościola (2) Najlepiej tiulowe kokardy, chyba ze kros ma inne propozycje. Oluś Gdzie kupię tanio Bolsa? (4) czy ktoś wie gdzie jest najtańszy Bols w tej chwili??? nuttina Czy ktoś moze polecic orkiestrę (28) Witajcie! Szukam sprawdzonej orkiestry.....najchętnie z wokalistką. MAcie... Oluś odkupię zabawną figurkę na tort (8) Cześć dziewczyny przejrzałam wasze wątki ad. figurek na tort, jesteś my oboje... handzia kupię tablice na samochód (7) Tak jak wyżej może jeszcze dodam że kokardy tiulowe do samochodu też... biedrona odkupię tablice rejestracyjne (18) dziewczyny czy któraś z was będzie miała do sprzedania lub oddania po swoim... Ala i Piotr kupie buty ecru rozm 37 na obcasie (3) jak w temacie:) Syla... kupię poduszeczkę na obrączki (4) Kupię poduszeczkę na obrączki i to bardzo szybko... jeżeli ktoś ma obecnie na... Milla Kupie Jorka!!!!! (4) Sorka, że nie na temat ale czy znacie może kogoś kto chciałby sprzedać psiaka... Kamiś odkupie welon ecru (11) Szukam welonu ecru, mam sukienke Richardę z salonu Farage w kolorze ecru i z... RoDka Kupię buty GROWIKAR (1) Witam, odkupię buty ślubne firmy Growikar, najchętniej koloru kości słoniowej... Kafka mam 2 dni na kupienie wina - poratujcie, pliiissss ... (8) witajcie! jutro jade dokupic wina ale nie mam pojecia jakie sa dobre.... Soltera