Kupka i wypróżnianie po MM.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Karmię synka mm Bebiko Comfort (na kolki i zaparcia).
Od tygodnia jest na samy mleku (wcześniej jeszcze zdarzała sie pierś).

Od 2 dni mały płacze przy robieniu kupki, kupka ma zielony kolor.

Bąki puszcza normalnie (nie męczy sie przy tym), w ciągu dnia jest raczej spokojny. W nocy tylko stęka i kwęka przez sen (jak by chciał kupę, ale nie mógł zrobić).

Czy to znaczy, ze powinnam zmienić mleko? skoro je to mleko od tygodnia a od 2 dni jest płacz ?

poza tym jak pisałam w ciągu dnia jest ogólnie ok. Nie zauważam jakichś niepokojących objawów, bólu brzucha itp.

Tylko przy robieniu płacze i się pręży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupka i wypróżnianie po MM.

dajesz wodę ????

Moja córcia po tym melku też tak reagowała. Syn je tolerował ale ona nie. Zielone kupki, strzelające śmierdzące bąki. Ja bym poszła do pediatry. A dlaczego dajesz bebilon comfort? Były zaparcia?

Daję wodę.

Nie było zaparć...ale jakby brzuszek go bolał. Poza tym pediatra poleciła.

Wcześniej gdy dokramiałam pił zwykłe Bebiko. Było ok,zdarzały się dni gdy pręzył się i płakał, ale kupki szły łatwiej, ale wtedy był jeszcze na piersi czasem więc nie wiem czy to miarodajne.

Dzwoniłam do położnej i mówiła by spróbować zmienić mleko i zobaczyć czy będzie tak samo...

Spróbuj Hipp Comfort, obniżona zawartość laktozy i kupka rewelacja. U nas to mleko rozwiązało wszystkie problemy. Nasz mały cały czas robił zielonkawe kupki i podobno na mm tak może być (?)

albo bebilon zwykly

Jak synek był malutki do dawaliśmy zwykły bebilon , po nim miał straszne kolki i nie robił kupki więc zmieniliśmy na bebilon comfort . to dalej nic nie dawało . w końcu zmieniliśmy na nan i wszystko jest okey : )

Moja starsza córka po tym mleku miała jeszcze gorsze zaparcia niż przed.

Jolcia po Comforcie właśnie?

Dzis porównalam skłąd Bebiko (zwykłego) i Bebilonu (zwykłego) - jest identyczny niemal.

Inne tematy z forum

Wasze ulubione zapachy (71 odpowiedzi)

Jak w tytule - jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...