Kupno mieszkania od dewelopera MURAPOL

Temat dostępny też na forum: Inwestycje i deweloperzy
Witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania od tego dewelopera które mieści się na Orlim Gnieździe :) są może mamusie które już tam mieszkają:) chciałabym się dowiedzieć plusów i minusów o tych blokach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupno mieszkania od dewelopera MURAPOL

Może ktoś jednak tam mieszka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również interesowałam się tym deweloperem. Z tego co się dowiedziałam to jest KOMPLETNIE NIEGODNYM ZAUFANIA! Budować będą Osiedle Vivaldiego i jestem przekonana, że zarówno zgodność wizualizacji ze stanem rzeczywistym jak również termin odbioru odbiegać będą znacznie. Każda wizyta u nich to inna wersja, budowę mieli rozpocząć miesiąc temu i nie wiem czy nawet szpadelek wbili. Proponuję poczytać forum osiedla "Orle Gniazdo". Reasumując - uważam, że nie warto od nich kupować. Wiem, że nie ma idealnych deweloperów ale ja wolę wziąć kredyt na 30 lat kupując mieszkanie od bardziej pewnego dewelopera. Aktualnie ofert jest sporo i ceny spadają więc ja czekam jeszcze trochę:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

My jednak zrezygnowaliśmy z tego dewelopera mieliśmy kupić mieszkanie w Orlim Gnieździe, ale po obejrzeniu ich mieszkań lekka przesada z ich wykończeniem. Gołe całe gołe chodzi mi że widać pustaki i płyty na suficie brak parapetów. Kupę kasy trzeba by włożyć w remont. Zdecydowaliśmy się na innego dewelopera który ma lepiej wykończone mieszkania.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Initium (40 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, z której szybko można dojechać nie tylko od Śródmieścia...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2191 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Linea (25 odpowiedzi)

Składające się z zabudowy wielo- i jednorodzinnej osiedle Linea powstaje na styku dwóch dzielnic:...