masakra (2) Ceny ok, lokal tez ok. Jedzenie niedobre. Ryba smażona na starym oleju.... mm Fajne miejsce na szybki obiad (1) Byłem w tym miejscu dziś po południu, można szybko wybrać swoje danie i... Marcin Piwo po dacie ważności (1) Skorzystałem z wizyty po raz pierwszy i na pewno już tam nie wróce. zacząłem... Mietek
Zawsze chetnie wracam... (1) Do Trójmiasta przyjeżdżam średnio dwa razy w tygodniu i zawsze odwiedzam tą... Eliza Pyyyyyyyysznie (1) Nie czekałam w żadnych kolejkach-może dlatego,że chodziliśmy na obiady... Stała klientka Gosia Nie warto (1) Witam,skusila mnie promocja -obiad za 16 zł aby wejść do środka.Dziś był... Monia Fajne miejsce, spokojnie i przystepne ceny :) (1) Witam, byłam tam niedawno w połowie września , zamowilysmy przepyszny... Grazynka Polecam gorąco, będę częsciej odwiedzał!! (1) Polecam to miejsce wszystkim osobom odwiedzającym Sopot, ceny bardzo... Andrzej POLECAM (1) Bardzo miłe panie z obsługi i barman, smaczna, polska kuchnia, dania dnia za... ok Godne polecenia ) (1) polecam godne uwagi obiady w dobrej cenie ,dla całej rodziny ) niezapominajka Obiad domowy za 18 zł (1) Skusiłam się na danie obiadowe za 18 zł. Obiad smaczny (rybka + brokuły +... Smakoszka ok (1) Smaczne szybko i przystępna cena polecam innym andrzej Knajpa ok (1) Wystrój można by było nad nim jeszcze popracować, ale za to żarcie... Valdi Nie polecam to mało powiedziane (1) Napiszę krótko: nie polecam!!!! Łatwo można się złapać na promocję zestaw... KingKong BARDZO POLECAM (1) polecam serdecznie bardzo miła obsługa pyszne jedzonko świeże i tanie bardzo... kulfon Smacznie i swiezo (1) Witam! Musze przyznac ,ze jest to bardzo przyjemne miejsce. Mozna tam dobrze... Kasia A jednak warto!! (1) Słyszałem, myślałem aż wreszcie spróbowałem. I naprawde to co mówią w mieście... Smakosz no i nietstety (1) miało być fajnie, a jest jak zawsze. Po udanym starcie, totalna porażka.... zSopotu tak jak być powinno (1) Długo nie wierzyłam, że to sopocki lokal. Normalne ceny, smaczne jedzenie,... Kasia ( bez Tomka ) Pychota! (1) Fajne miejsce na spotkanie ze znajomymi, wystrój może mało kameralny, ale mam... Ania