Konrad - ocena (1) Swietny osrodek, pan Robert fachowiec, elastycznosc i swietne umiejetnosci... Konrad Ola - ocena (2) Jeśli chcesz rzetelnie i bez stresu przygotować się nie tylko do egzaminu,... Ola Martyna - ocena (1) Serdecznie polecam szkole jazdy. Pani instruktor Wioletta Kwidzinska potrafi... Martyna
Oksana - ocena (1) Wyrażam ogromną wdzięczność tej szkole, a szczególnie instrukoru P.... Oksana Helena Stępień - ocena (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy i instruktora Wojciecha... Helena Stępień Anna - ocena (2) Bardzo polecam kurs w tym ośrodku. Mnie uczył Łukasz , bardzo profesjonalny... Anna Bartek - ocena (2) Wyrozumiali i pomocni ludzie. Zdane za 2 razem. Pozdrawiam i dziękuję:) Bartek Łukasz Jóźwiak - ocena (1) Dziękuję Rafał za wyjątkową fachowość w nauczaniu jazdy. Zaangażowanie w... Łukasz Jóźwiak Filip Ostrowski - ocena (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin bez zbędnego stresu, z całego serca polecam... Filip Ostrowski Damian - ocena (1) Wybrałem osk jankar z polecenia wielu znajomych - była to najlepsza decyzja... Damian Emilia Kopcych - ocena (2) Pan Mirek zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły przez co nie ma niespodzianek... Emilia Kopcych Mateusz - ocena (1) Polecam szkółkę. Mateusz Karolina - ocena (1) Polecam tę szkołę w 100%! Podczas jazd miałam szczęście trafić na Pana Artura... Karolina Remigiusz - ocena (1) 2 lata temu robiłem kurs u Pana Tomka na kategorie A2, zdane za pierwszym... Remigiusz Bartłomiej - ocena (2) Kat B+E. Panowie instruktorzy to doświadczeni goście co na nauce jazdy... Bartłomiej Aleksandra - ocena (1) Trafiłam pod opiekę wspaniałego instruktora Pana Marka. Opisać, jak mocno... Aleksandra Łukasz - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, dogodne godziny jazdy i egzamin zdany za pierwszym... Łukasz Aneta Dzikowska - ocena (1) Naukę jazdy na motocyklu na kategorię A zaczęłam już od pierwszych dni... Aneta Dzikowska Mateusz K - ocena (1) Polecam instruktora Pana Mariusza! Do egzaminu przygotował mnie z... Mateusz K Iwona - ocena (1) Jak uczyć się jeździć to tylko tu i tylko z p. Wojtkiem Szyszkowskim. To... Iwona