Kurs tańca dla nowożeńców (2) Odbyliśmy ostatnio indywidualny kurs tańca (10 zajęć x 45 min) dla... Łucja Duże rozczarowanie (1) Opinie na trojmiasto.pl zachęciły mnie do Dance Fusion i poszłam na burleskę.... Youstah Gdyby nie panie z recepcji... (1) Zastanawiam się, czy właścicielka szkoły interesuje się w ogóle opiniami... zdegustowana
Tyle dzieci, że nie widzą nauczyciela i robią co chcą. (4) W porównaniu do innych kursów tańca dla dzieci to nic więcej niż gromadne i... JS SOS przed ślubem (1) Polecam ww. kurs, zajęcia prowadzone ciekawie, z pasją, zaangażowaniem i... Agata Wspaniali nauczyciele! (1) Wraz z moim partnerem uczęszczamy do Dance Fusion na taniec towarzyski, a od... Marta Wieczór panienski! (1) Duża pomoc w zorganizowaniu tańców dla całej grupy, super cena i... Wicia Dobrzy instruktorzy,ale koszmarny stan techniczny sal!!! (1) Przed ostatnie pół roku chodziłam na zajęcia zumby w DF, jednak zdecydowałam... kursantka zumby Zdecydowanie polecam (1) Uczeszczam do Dance Fusion od wrzesnia 2012 i od poczatku bylo fajnie, a z... Monika Polecamy! (1) Serdecznie polecamy lekcje indywidualne dla narzeczonych u Magdy. Zajęcia... Zadowoleni:) Super szkoła! (1) Jak dla mnie najbardziej profesjonalna szkoła w Trójmieście. Instruktorzy są... Madzia Nie polecam! (1) Byłam klientką Pani Anny i zdecydowanie nie polecam jej usług. Nieumiejętnie... Małgorzata Wspaniała instruktorka (1) Z Magda zaczęłam swoją przygodę w 2006 roku podczas nauki salsy w parach... Dagmara que viva la salsa (1) Salsa to dla to czego nauczyłam się od Latynosów- spontaniczność, czułość i... Ewelina ZDECYDOWANIE!!! NIE POLECAM! (3) Szkoła według reklam niby na najwyższym poziomie, lustra z folii naklejonej... agnieszka - a. t. Polecam (1) Bardzo fajna szkola, cierpliwa i mila instruktorka:) chcialam sprobowac czy... gatto Rewelacyjna szkoła tańca dla kobiet! (2) Od około 1,5 roku chodzę kiedy tylko mogę na zajęcia z tańca brzucha do Pani... Dorota martyna - opinia (1) ciekawy sposób uczenia tańca, chyba najbardziej efektywny z jakim się... martyna Zumba u Pani Ani (1) Bardzo gorąco polecam zajęcia Zumby u Pani Ani :):) Pozytywna energia, pełen... Monia Taniec towarzyski dla początkujących (2) Niestety potwierdzam marne opinie tego kursu. Razem z narzeczoną poszliśmy na... jakub