ZUMBA NA PRZYMORZU (1) Ja chodzę na przymorzu, i jestem bardzo zadowolona. Gosia ma tyle dobrej... ANN asia - opinia (1) Żałuję że tak późno odkryłam to miejsce!! kameralny klub osiedlowy z super... asia Taniec towarzyski (4) Wraz z narzeczoną zdecydowaliśmy się na naukę tańca w tej szkole ze względu... Radek i Justyna
A JA NIE POLECAM (5) NIE POLECAM I DZIWIĘ SIĘ TEMU BEZWZGLĘDNEMU ZACHWYTOWI. dO CZEGO TU PIAĆ? DO... też tancerka Polecam (1) Polecam szkołę Gato Verde wszystkim, którzy chcą rozpocząć przygodę z... Flamenkita Ewa - opinia (1) Miejsce spotkań silnych kobiet ;) Szefowa szkoły - Kasia - prowadzi zajęcia... Ewa Gorąco polecam! (1) Oferta na wysokim poziomie, prowadząca rozwija swoje kompetencje i poszerza... Flamenquita POLECAM!!!! (1) Uczęszczam na zajęcia do Kasi od początku,pod jej okiem rozwijam i realizuje... Anka Piotr z Rumi - opinia (1) Najlepsza Kadra jaka może się trafić. Oprócz samych zajęć Tanecznych dzieje... Piotr z Rumi Pierwszy taniec (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Magdy za przygotowanie choreografii naszego... Monika i Paweł :-) (1) Studio SIEMANKO to najlepsza szkoła tańca w 3mieście!! Instrukorzy są świetni... Karolajna Najlepsze studio w 3miescie (1) Instruktorzy na najwyzszym poziomie! Niesamowita atmosfera no i caly klimat... ttttttttt Najlepsze studio tańca w jakim byłam! (1) SIEMANKO jest super! Naprawdę klimat jest nie do opisania. Energia która bije... Malina vaness - opinia (1) Bardzo dobre na wysokim poziomie studio tanca mila atmosfera co jest bardzo... vaness Donka - opinia (1) Według mnie to najlepsza Szkoła tańca w Trójmiescie. Byłam juz chyba wszędzie... Donka Street dance rules :) (1) Klaudia jest NIESAMOWITA!!! Najlepsza godzina w tygodniu to właśnie street... Tomek Rewelacja!!! (1) Po prostu uwielbiam to miejsce :))) instruktorzy, recepcja, atmosfera -... Magdalena Step by step (1) Typowy klub osiedlowy, ogólnie ok. Zajęcia wprawdzie mało zróżnicowane i co... Sąsiadka przygotowanie do pierwszego tańca (1) Gorąco polecamy kursy tańca u Magdy. Pod jej okiem przygotowywaliśmy sie do... Marta & Robert Kurs tańca dla początkujących (2) nauka przebiega od zupełnych podstaw! a to podstawy są przecież... Dorot