ZUMBA :) (1) Jestem po czwartych zajęciach zumby w tej szkole i z tygodnia na tydzień... Natalia sympatycznie (1) Polecam taniec towarzyski. Sympatyczna i kompetentna instruktorka. Dobry... Ola JUST DANCE!;)))) (1) Polecam :) miejsce gdzie można wyładować nadmiar energii ale i odpocząć,... Joanna
Alina - opinia (1) Zwiedziłam kilka trójmiejskich szkół by wybrać tę odpowiadającą moim... Alina Dance Avenue Monika Grzelak (1) Zwiedziłam kilka szkół w Trójmieście, tutaj podobało mi się najbardziej! Miła... Paulina Bak Kasia - opinia (1) Świetni instruktorzy zarażający swoją pasją nawet osoby takie jak ja, mające... Kasia Siemanko (1) Studio godne polecenia. W żadnym innym miejscu człowiek nie czuje się tak... Julia Świetna szkoła (1) Świetna szkoła, prowadzona przez osoby, które chcą to robić. Fajna atmosfera,... ilokub totalny brak liczenia sie z klientem NIE POLECAM (1) kedys to był szkoła na poziomie ,z miłscia i pasja do tanca .Teraz niestety... były klient Gorąco polecam (1) W dniu 22 lutego 2014 w godzinach 11-12 odbyły się urodziny ,mojej... Beata Wciągnęło mnie (1) polecam zajęcia salsy z Dominiką i Marcelem- sympatyczni, nie zadzierają nosa... zagnywacz Polecam :) (1) Na I love Pole trafiłam przez przypadek, do studio przyprowadziły mnie... Dagmara klientka - opinia (1) Oferta studia jest bardzo szeroka począwszy od dzieci, do seniorów.... klientka klientka - opinia (1) W ofercie studio ma wiele zajęć, których nie znajdziemy w innych. Właściciel... klientka Siemanko dance studio (1) Instruktorzy niesamowicie pozytywnie nastawieni do uczniów, atmosfera ciepła... Seeya Siemanko:) (1) Studio Tańca Siemanko to studio, w którym odnajdziesz to czego szukasz.... krzaku NAJLEPSZA SZKOŁA I TRENERKA EVER !!!!! (1) Oferta - w szkole pole dance academy możemy skorzystać zarówno z zajęć... Agata Ocena studia Pole Dance " I love Pole" (1) Rewelacyjni prowadzący, szkoła w bardzo dogodnej lokalizaji w centrum Gdyni... Justyna Stefanowska rewelacja! (1) Instruktorki (Ola i Ania) są fantastyczne :) Każda dziewczyna ma swoją rurę,... Maja POLECAM (1) Polecam gorąco!! miła atmosfera. super instruktorzy. Byłam na kilku różnych... ewaR