Kwartał Uniwerystecki Przymorze

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe
Mam do Was pytanie, czy ktoś interesuje się tą inwestycją? Dowiadywałam się i budowa ma ruszyć prawdopodobnie jeszcze w tym roku...ale jeszcze nie wiedzą czy będą dostępne mieszkania w MDM, mam się dowiadywać może za miesiąc, dwa..kurczę, fajnie się zapowiada ta inwestycja, ale jeżeli się okaże, że nie ma w MDM to słabo, a inne inwestycje w okolicy to albo wielkie molochy, albo ceny z kosmosu...chciałabym w tym roku albo coś kupić, albo chociaż jak będzie wiadomo z tym Kwartałem to coś zaklepać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kwartał Uniwerystecki Przymorze

Na stronie mają, że ceny od 5.5K netto, czyli ok. 6K brutto, nieco powyżej limitu. Raczej bym się nie spodziewał dostępności w ramach MDM, jak już to może jakieś nieliczne mieszkania i to tylko, jeżeli podniosą limity. Z drugiej strony wszystko w okolicy nawet się nie zbliża cenowo do MDM.

Ogólnie mieszkańcy pobliskich domków zrobili wielkie zamieszanie dla tej inwestycji. Ostatnio dosatałem taką wiadomość od dewelopera.

Potwierdzam iż zakończyliśmy prace nad zupełnie nową koncepcją Kwartału Uniwersyteckiego.
Obecnie trwają prace związane z uzyskaniem pozwolenia na budowę.
Po uzyskaniu pozwolenia na budowę zaprosimy wszystkich Klientów w celu wybrania mieszkania.
Bardzo prosimy o zapisanie Pana danych w biuletynie informacyjnym, który znajduje się na naszej stronie.
Odpowiadając na Pana zapytanie dotyczące formy własności pragnę poinformować, iż grunt pod budynkami jest w wieczystym użytkowaniu

Czy prace już ruszyły?

rozpoczęli rezerwacje, budowy jeszcze nie.

Szanowni Państwo, jest nam bardzo miło poinformować, iż w dniu dzisiejszym rozpoczęliśmy rezerwację mieszkań na Kwartale Uniwersyteckim położonym
w Gdańsku przy ul. Szczecińskiej.
Budowę osiedla rozpoczęliśmy w marcu 2015 r.
Zakończenie inwestycji planowane jest na 30.10.2016 r.

byłam na spotkaniu, ale podnieśli ceny... średnia to około 7200 za m2, ale większość fajnie doświetlonych mieszkań to 7776 zł za m2. Okolica fajna ale cena z kosmosu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W którym miejscu konkretnie ma byc ten kwartal uniwersytecki na tej Szczecinskiej

odrazu za Praktikerem. Hmm co do ceny to jednak chyba przesadzili. W pobliżu mamy ostatnie "prestiżowe" piętra w robygu, które są tańsze i euro style bedzie budowało na terenach byłych miedzynarodowych targów gdański :) jeszcze na zaspie powstało kilka budynków w podobnych cenie za m2, więc jest w czym wybiera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...