Natalia - ocena (1) Nie polecam, bukiet, który miał być dostarczony na dzień matki w ogóle nie... Natalia Malwina - ocena (1) Brak slow bukiet zamowiony internetowo do rodzinnej miejscowosci na Dzien... Malwina ZK - ocena (1) Kwiaciarnia w starym dobry stylu ZK
Szymon - ocena (1) Najgorsza kwiaciarnia na świecie, omijać szerokim łukiem, kwiaty są... Szymon Zawiedziona klientka - ocena (1) Mniej niż 0 nie można wystawiać, a szkoda. Bo ocena byłaby adekwatna do... Zawiedziona klientka Maciej - ocena (1) Zamówienie zostało przyjęte i przekazane bez żadnych problemów. Mimo że... Maciej Karol - opinia (1) Kwiaty dotarły takie jak chciałem. Polecam Karol Maniek - opinia (1) Nie zamawiajcie kwiatów z tej poczty kwiatowej kwiaty na zdjęciu Ok ale... Maniek Najlepsza poczta kwiatowa (2) Korzystałem z usług Laflory już kilkukrotnie i zawsze spisywali się na medal.... Karol Nie polecam!!! (1) Zamowilam wiazanke pogrzebowa przez internet, gdyz nie moglam byc osobiscie... Wanda z Irlandii Dziękuję (1) Bardzo dziękuje za pomoc w złozeniu zamówienia, oraz jego szybkiej... Klientka z Warszawy Ekstra kwiaciarnia (1) Zamówienie złożyłem na stronie internetowej. Kwiaty zamówiłem dla dziewczyny... Michał Świetna kwiaciarnia internetowa (9) szczerze mogę polecić kwiaciarnię Laflora, całą sprawę dostarczenia kwiatów... Grzegorz Panek Szczerze Polecam (1) Korzystałem wcześniej z innej kwiaciarni ale znajomy polecił mi LaFlore.... Łukasz super kwiaciarnia (1) Zamawiałem kwiaty już wielokrotnie poprze wiele kwiaciarni. Jedne były ok... Jarek Kwiaciarnia godna polecenia (1) Kwiaciarnia naprawdę godna polecenia. Kwiaty dotarły idealnie na czas, były... Edyta Polecam! (1) Przejrzysta strona, prosty sposób zamówienia, szybka realizacja, bardzo... Adrian Szybko i sprawnie, ale towar niezgodny ze zdjęciem (1) Kwiaty ładne i świeże, dobry czas doręczenia. Niestety bukiet otrzymany... Olla Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kwiaciarni. Kwiaty dostarczył miły Pan... Monika NIE POLECAM (2) Zamowilam przez strone internetowa wieniec na pogrzeb, za ktory zaplacilam... Alicja