JMG - ocena (1) Poprzednim razem gdy korzystałem było świetnie. Kwiaty super świeże, piękne.... JMG Artur - ocena (1) Świetna obsługa, dobrze dobrane kwiaty, kwiaty bardzo długo świeże Artur Smerf Maruda - opinia (1) Super szef firmy, sympatyczny, konkretny chętny do pomocy Smerf Maruda
Rewelacja (1) Jak dla mnie najlepsza kwiaciarnia ever. Dziewczyny potrafią idealnie... Daga Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście! (1) Kwiaty w tej kwiaciarni zamawiam regularnie od kilku lat i jeszcze nigdy nie... Natalia B. Wiązanka pogrzebowa (1) Zamówiłem w kwiaciarni wiązankę na pogrzeb, wszystko omówione przez telefon,... Rafał Profesjonalnosc w kazdym calu (5) Wysmienicie kreowane bukiety, Na kazda okazje cos pieknego, orginalnego ale... Teresa Garbalinski Polecam każdej Pannie Młodej! (1) Serdecznie dziękuję za najpiękniejszy bukiet ślubny na świecie! Polecam... Kasia ZAWIEDZIONY (1) Niestety bukiet który zamawiałem w kwiaciarni Mildan totalnie róznił się od... Krzysiek-Oliwa Najlepsza kwiaciarnia na telefon! (1) Piękne kwiaty, idealnie odwzorowany bukiet, punktualnie i zgodnie z... Maciej Piękny bukiet ślubny (1) Chciałam bardzo serdecznie podziękować kwiaciarni Mildan, za stworzenie... Zachwycona Klientka Rewelacja. (1) Na kwiaciarnie natrafiłam przypadkiem gdy szukałam firmy która tanio dowiezie... asiek KWIATY Z DOSTAWĄ (1) Drogą mailową wybrałem wiązankę,wprowadziłem do niej swoje poprawki i... Jan Balawejder