LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 2

http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 6.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.paola89 - 21.11
9.mrenda - 25.11
10.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

11.AGA111- 1.12
12.gosia24 - 6.12
13.aniol184 - 11.12
14.agusia85 - 12.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 2

Ja po wizycie u gina. Z fasolką dobrze.
Brzuszek już powoli widać.
Trzymajcie kciuki za jutro -mam USG prenatalne.

ja mam przeczucia ze chlopca miec bedziemy, ale czy to sie sprawdzi?

mnie jak wydmie to wyglądam jak w 7 miesiącu :) a biust zawsze mialam spory,ale teraz to się nie rozstaję ze stanikiem ani na minutę:)

mi rośnie od jedzenia :D a tak serio to jeszcze nic nie widać

Ja chudnę, ale brzuch mi trochę wystaje, najbardziej wieczorem

Fiffi w 6, ty to szczesciara jestes, chociaz moj brzuch w 9 miechu tez raczej do wielkich nie nalezal. 3mam za ciebie kciuki, a ja ide z ranca na pierwsze 9 badan krwi i moczu, pewnie ze 4 fiolki mi pobiora hmm?

Mrenda,Ja mam rok mniej od Ciebie.Moje córki mają 5lat i 2lata.Mlodsza ciągle chce na ręce,ale czeka jak wróci tata.Brzucha u mnie jeszcze nie widac,w zeszłej miałam dopiero około 6 mies.Trzymajcie za mnie jutro kciuki.

moj mlodszy ma 3 lata a i tak czasem chce do mnie na rece, taki moj przylepiec :) przytulam go ile moge ale na rece tez jeszcze czasami wezme...
no u mnie jak na razie nic nie widac, w poprzednich dopiero w 4 zaczynal rosnac, ale piersi za to ciut sie powiekszyly, nabrzmialy.

image

image

image[/url

witamy w nowym wątku!
ja jutro idę do gina i pewnie mi jakąś datę wyznaczy, więc się dopiszę w końcu do listy ;)
wiecie co, ja też myślałam, że jak mam być w drugiej podobnie przebiegającej ciąży i jednocześnie opiekować się niesfornym 10miesięczniakiem to ja dziękuję, ale jest spoko :) mdłości w porównaniu z poprzednimi mam lajtowe, śpiąca jestem pewnie głównie dlatego, że Martylek się budzi w nocy i tylko jakoś się nie mogę ułożyć w nocy i się budzę obolała... a to w połączeniu ze schylaniem się do dziecka kończy się unieruchomieniem, na szczęście czasowym :) muszę opracować jakiś system kucania czy czegoś zanim brzuchol urośnie ;)
a właśnie: widać Wam już brzuszki trochę?

czy moje będą prorocze to zobaczymy za jakiś czas:) heh zawsze myślałam, że będę czuła co jest pod sercem a tu cisza hhahaah
myśmy zawsze myśleli o dwójce dzieci, ale nie wiem jak dałabym radę sobie jak w drugiej ciąży bym miała się czuć jak teraz, nie byłabym w stanie się opiekować dzieckiem, a mąż w pracy, a tu jesteśmy sami i nikt by nam nie pomógł, ale najpierw skupię się na tej ciąży :D

Ja miała 29 lat jak urodziłam pierwsze - Filipa, teraz mam prawie 31 (jestem z grudnia) :)

Mam synka więc chciałabym mieć córeczke, ale najważniejsze, by maluszek byl zdrowy i ciąża przebiegła prawidłowo. Snów proroczych nie miałam :D

ja moje pierwsze urodzilam jak mialam 30, drugie 32 a teraz z trzecim mam juz 35. czyzbym byla najstarsza z was? mnie sie nic nie sni. w pierwszej ciazy przeczuwalam od samego poczatku ze bedzie chlopak, w drugiej cos mi mowilo ze tez ale mialam cicha nadzieje na dziewczynke, a jest syn, teraz staram sie nie myslec, choc mam wywrozonych 3 chlopakow!
czy ktoras z was jest z przymorza lub okolic i wybrala zaspe? moznaby sie spotkac i poplotkowac na zywo :)

mój bardzo chce córkę, choc ja chyba "wolałabym" synka. wiadomo jednak, że priorytetem jest,aby było zdrowe:) mi tez się śniła dziewczyna, jak jeszcze nie wiedziałam,potem jak sie dowiedziałam to juz 2 razy z rzędu też dziewczynka :) no i jak coś to będzie Jagoda :)

Moje babcie sobie wymyśliły, że ja zawsze chciałam mieć dziewczynkę, nie wiem skąd sobie to wzięły, ale mi wmawiają to ... a chodzi o to, że mój brat ma chłopca to teraz one chcą prawnuczkę ... mój chce chłopca, a ja nie wiem :D:D:D ważne, aby było zdrowe i już z nami ;)

W mojej pierwszej ciąży śniła mi się dziewczynka i jest,w drugiej nastawiłąm się na chłopca,ale mam drugą córkę.Teraz śnil mi się chłopiec,ale się nie nakręcam.Mój mąż nawet twiedzi,że może miec kolejną córkę:)
Kończę 13 tydz.mam problem z myciem zębów,przez pastę ciągle wymiotuje,ale tak miałam też w zeszłej ciąży.
Byłam na spotkaniu modnamama było fajnie,dużo ciekawych ciuchów,prezentów i same w większości babki w ciąży.

mi się pierwszy raz przyśniła jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a byłam już...jeśli będzie dziewczynka to chyba Weronika, ale dla chłopca to nie mamy zielonego pojęcia :D

no Ty to już jestes dwa razy tak daleko jak ja :) mi się od początku śni dziewczynka :) 3 razy już miałam taki sen:) z mężem już nawet imię wybraliśmy przez te sny :p

ja już nie mogę się doczekać jak będę czuła ruchy, bo teraz faktycznie się można tylko zastanawiać czy jest wszystko ok, a niecierpliwa to chyba każda z nas jest...my pewnie na następnej wizycie dowiemy się kto jest w brzuszku:D ale już drugi raz śniła mi się dziewczynka

ja to jestem taka niecierpliwa, że masakra, bardzo się boję, że coś nie tak,albo że coś zaniedbam.nie wiem,czy dr Żabiński okaże się taki super,ale "urzęduje" w szpitalu w w-wie, czytałam całkiem niezłe opinie o nim,może będzie ok :)

ja teraz mam 12 maja wizytę znów w szpitalu z położną, a około 22 maja zapewne kolejne USG, ale wizyty są ze względu na zwolnienie lekarskie, wcześniej miałam się pojawiać co 6 tyg na wizycie, ale mój stan wszystko zmienił

no to do 10 maja już tylko chwila :)

Inne tematy z forum

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...