LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 3

http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.paola89 - 21.11
9.mrenda - 25.11
10.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

11.AGA111- 1.12
12.gosia24 - 6.12
13.aniol184 - 11.12
14.agusia85 - 12.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 3

no to jest minus forumowych rozmów :D:D:D czasami przez przypadek można się źle zrozumieć ;)

aj bo ja zrozumialam chyba troszke inaczej :)

też nie rozumiem co Olenka mogła grzeczniej :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie, no co Ty :) w ogole nie miałam takiego zamiaru...tę ostatnią o tym, że mieszkam w rumi itd? :)

olu ja odebralam Twoja odpowiedz jako arogancką , jesli sie myle to przepraszam :)

mama szymona i bartka co może bylo grzeczniej, nie rozumiem?powiedzialam cos nie tak??

ja też myślałam, że piszesz o Warszawce hahaha i się zastanawiałam chwilę jak z Rumi do Warszawy hahahah aż sama się uśmiałam:)))) moja bratowa rodziła w Wejherowie i nie narzekała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oleńko troszke grzeczniej mozna było ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oleńka piszesz w W-wie ja myślałam, że chodzi Ci o Warszawę a Tobie o Wejherowo. To to nie. Ja rodziłam w Warszawie pierwsze dziecko.
Jak to skrót może zmylić.

tak,bo ja jestem z Rumi i myślę, że to najmądrzejsze rozwiązanie. najbliżej żeby dojechać i na poród i potem rodzina w odwiedziny

Pierwsze dziecko rodziłam w W-wie. W szpitalu Anny Mazowieckiej na ul. Karowej.
Teraz będę rodzić w Gdyni.

Dlaczego Oleńka pytasz? Planujesz rodzić w W-wie.

cześć dziewczyny, ja po całym dniu w pracy jestem wykończona... tak was czytam, że u was już brzuchy widoczne..ale wy jestescie w 14 tyg. a ja w 7 i juz mam piłkę :( nie wiem czy to dobrze, czy mam az takie wzdęcia :) czy któraś z was będzie rodziła w w-wie?

mi weszło tylko w cycuchy i brzuch od razu ala ciążowy, a z reszty chyba schudłam, w niedzielę mam planach założyć jeansy to się okażę jak to jest naprawdę hahaha, bo teraz to dresy królują ;)

Basieniak to cudnie, że u Ciebie brzuszek wygląda na ciążowy bo u mnie na chwilę obecną to wygląda jakbym przytyła.
Ostatnio już dwie osoby posądziły mnie o to, że jakoś przytyłam i wałeczki tłuszczyku mam. Rozumiecie?Dopiero gdy powiedziałam to był komentarz ,,nie no prawie wcale nie widać"

Ręcę opadają.
Czekam już na większy brzuszek, żeby wyglądac jak ciężarna a nie tak coś pomiędzy :)

no i ginka mówiła, że nie mam się zmuszać do jedzenia, ale próbować jeść rosołki bez mięsa, aby mnie nie skręciło lub marchwiankę sobie zrobić i nawet zmiksować jak dla dziecka

no ja 4 na minusie, ale zaczęłam troszkę więcej jeść więc może zacznę przybierać

cola lub sprite, jak kto woli;)

oooo, fajny pomysł z tą colą, też męża poproszę :)

Kurcze, ja też zmuszam się do jedzenia, żeby wszystko było w porządku, ale ważyłam się ostatnio i straciłam 5 kilo, hmmm, ciekawe jaki będzie wynik pod koniec ciąży. W pierwszej przytyłam 20 kg

ja bym cały czas spała...piję dużo :) i właśnie zobaczyłam że to już 6 tydzień ;) hehe byle do Grudnia ;)

Ważne, abyś piła i się nie odwodniła, jedzenie nie jest aż takie ważne:) znam to, ale jakoś bałagan zszedł na drugi plan, a gotowaniem zajął się mąż, wczoraj nawet ogórkową mi robił :) Jeszcze trochę i poczujesz się lepiej, niestety czas się dłuży jak tak źle się człowiek czuję...dobrze, że możesz spać, bo u mnie to odpadało

przeczytała Twoj wczesniejszy wpis i maz zaopatrzył mnie cole, która stoi otwarta, żeby uleciał gaz ;) ...wymioty to tylko 1 raz z samego rana...a tak to niemoc totalna, w domu taki bałagan. chyba muszę się postarać o gosposię ;)

Olcia jak ja byłam w takim stanie to ginka kazała pić rozgazowaną colę, ja do tego jeszcze strasznie wymiotowałam, współczuję, bo wiem co przechodzisz

Inne tematy z forum

Imię dla chłopca: Borys, Igor, Bruno, Miłosz? (34 odpowiedzi)

Wiem że wybór imienia to kwestia gustu i zadanie dla rodziców, ale może wyrazicie swoje zdanie?...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...