LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 6

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11
4.biedronka24 - 5.11
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11
9.paola89 - 21.11
10.mrenda - 25.11
11.Modzelka - 28.11
12.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

13.AGA111- 1.12
14.kati:) - 2.12
15.gosia24 - 6.12
16.aniol184 - 11.12
17.agusia85 - 12.12
18.zanetucha83 - 24.12
19.Olcia529 - 26.12
20.Tripgirl - 30.12 (07.01)
21.bauaganiarka - 31.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 6

Dzięki Kochane
odkąd się dowiedzieliśmy, że będzie córeczka ja się czuję o niebo lepiej, wstaję z łóżka, jem mięso i nie wymiotuję, jestem po prostu w szoku:)))
Młoda chyba lubi być w centrum uwagi, a jak mówi się do brzuszka jak do dziewczynki to się uspokoiła chyba hahaha

Fiffi ja miałam ostatnią miesiączkę 26 styczeń i wg OM termin 2.11, ale wg USG już 24.10, cykle regularne

witam w nowym:) Basieniak dla mnie 200wpisow to w sam raz na nowy watek.

Mam pytanie, czy ktoras z Was mieszka gdzies na kaszubach? szukam ginekologa z aparatem do 4d - chce zrobic w 25/26 tygodniu a bede wtedy na kaszubach wlasnie i nie chce specjalnie do 3miasta jechac...

ja tez sie dopisuje :)
dziewczyny Wy tak piszecie o objawach a ja nie mam praktycznei zadnych oprocz ziewania i bolacych piersi...:/

ja niestety nie pomoge, nigdy nic mi sie takiego nie przydarzylo

Mam dziewczyny jakieś dziwne przeczucia, sama nie wiem,moze to juz poprostu panika.Wczoraj spotkalo mnie coś dziwnego a mianowicie leże sobie w łóżku i nagle zaatakował mnie straszny ból podbrzusza, takie jakby skórcze,1 słabszy i 2 mega mega bolesne i ustały 2-3 minuty później atak straszliwej biegunki i koniec. Nie wiem zupełnie co mam o tym myśleć, nie chce panikowac bez powodu ale chyba to nie było normalne, dzis sie czuje calkiem dobrze, wszystko praktycznie bez zmian, podczas tych 15 tygodni nie mialam zbyt duzo typowych objawów! jedynie to lekkie nudności , ospałość i niskie ciśnienie. Samanie wiem co mam robić! co myslicie?

Basieniak,tak się zastanawiam bo my mamy prawie ten sam termin.
Ja jestem teraz w 17 tyg.jeśli możesz napisz kiedy miałaś @.ja ostatni 28 styczeń.Ciekawe jak lekarze to liczą.

Mrenda,wracając do tematu to nie jesteś starą babą,najważniejsze to czuc się i wyglądac młodo.Ja się tylko martwię,że nie zdążę popracowac,ale dzieci najważniejsze :)

Ja również witam! gratuluję Basieniak dziewczynki! ciekawe co tam w moim brzuszku jest :-) jestem po wizycie u gina na szczęście wszystko dobrze wyniki oki! no i od 2 dni nie wymiotuję jestem mega szczęśliwa od razu lepiej się czuję i wracam do życia :-) już niedługo wracam do pracy zobaczymy jak to będzie po miesiącu przerwy pod koniec tyg usg prenatalne troszkę się boję ale będzie oki! miłego dnia życzę!

Witam dziewczynki po weekendzie!!!!!!! Basieniak! Gratuluje dziewczynki! oby tak dalej! Ja sie nie moge doczekać mojego USG , idziemy brzuch w brzuch wiec tez powinna lekarska zobaczyc juz plec! :D
nie wiem jak wytrzymam do 7 czerwca!!!! tak bym chciala dziewczynke!!!!

witam w nowym wątku. Basieniak gratuluje dziewczyny. teraz każdna z nas będzie czekała z niecierpliwością na poznanie płci maluszków

mnie tez kluje podbrzusze przy gwaltownym wstawaniu albo jak za duzo pracuje..to normalne..

ja też się melduję :)

No i ja jestem :)

..... kurcze, to było 3 lata temu ............

Basieniak, gratuluje i zazdroszczę dziewczynki :)

zanetucha, kłucia są normalne, tak jak pisałaś, to kwestia mięśni macicy, podobnie, kiedy się siedzi i gwałtownie wstaje - skurcz, rozkurcz, jesteśmy na to dość wrażliwe. Ale oczywiście zapytać nie zaszkodzi

P.s. Basieniak :)
Jak dla mnie długość wątków jest ok. 2 lata temu, kiedy miałyśmy wątek mamuś czerwcowych, zakładałyśmy nowy jak dobiłyśmy do 100. Każda chciała być tą pierwszą i czasami wyskakiwały podwójne wątki z tym samym numerem :) Tak więc 200 postów w wątku jest ..... spoko :P

Witam w kolejnej naszej wątkowej odsłonie:)))

Kochane jeśli uważacie, że nowe wątki zakładane są za szybko to dajcie znać;)

Inne tematy z forum

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...