LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-7-t242138,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11 - CÓRECZKA Zuzia
4.biedronka24 - 5.11 - SYNEK
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11 - CÓRECZKA
9.Wojtkowa29 - 18/21.11
10.paola89 - 21.11
11.mrenda - 25.11
12.Modzelka - 28.11
13.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

14.AGA111- 1.12
15.kati:) - 2.12
16.gosia24 - 6.12
17.aniol184 - 11.12
18.agusia85 - 12.12
19.zanetucha83 - 24.12
20.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

no ja planuje 4d tak za 2-3 tygodnie jak wrócimy z wakacji, bardziej chodzi mi na dokladnej analizie, przepływy w serduszku, nerki a przy okazji nagramy fasolce płytke, i bedzie prezent na osiemnastkę :) w pierwszej robilam w Invikcie u Puzio i bardzo polecam!

No za tydzien w czwartek lecimy juz do Anglii, dlatego robie to 4D tu, bo tam jest strasznie drogo. Ale tak czy inaczej mozna robic to USG od 20 tygodnia...wiec jest ok :).

no to niezłych uparciuchów macie, ale może powoli zaczną się ujawniać:) my idziemy jutro na usg, ale nie wiem czy w Irlandii mówią kto jest w brzuszku, choć ja mam nadzieję, że wciąż córeczka tam jest, ale bym chciała potwierdzić:)
Biedronka fajnie, że 4D już macie:)

Ja idę 11 lipca na usg i mam nadzieję dowiedzieć się kto mieszka w brzuszku :)...strasznie się boje po tych rehabilitacjach czy aby na pewno nic nie szkodzi dzidzi...bo jak by się okazało inaczej to chyba wytłukę tych wszystkich lekarzy

A my idziemy w poniedzialek na USG 4D :). Nie moge sie doczekac. Ciekawe czy bedzie dalej chlopczyk...

moje tez jest uparte:/

hehe ciekawe czy moj pojdzie w slady Waszych uparciuszków i w czwartek tez nic nie pokaże!
Fiffi jutro 3mam kciuki za chłopca!

gosia to witaj w klubie. U mnie już 21 tydz i dziecko nie chce pokazać co ma między nogami. Za tydzień USG to może będzie bardziej otwarte na współprace niż ostatnio. Równiez zobaczyłam piękny kręgosłup i pupę.
Mamy w brzuszku niezłych uparciuszków. Ciekawe czy jednej płci?:)

My po wizycie u lekarza z maluszkiem super mamcia się sypie :-( maleństwo się nie pokazało lekarz powiedział, że coś widzi ale jak będzie pewien dopiero na 100% to powie, w tym usg pięknie kręgosłup było widać szok każdą część cały czas mówiłam ale piękny kręgosłup haha a ja mam gorsze wyniki krwi rozrzedzenie ale mówił, że za 3 tyg powtórzymy i jak się utrzymają będziemy włączali żelazo itd. no i ucisk na nerw w kręgosłupie początek rwy kulszowej normalnie sypie się haha zalecił odpoczynek i najlepiej zwolnienie ale jeszcze troszkę powalczę w pracy i mam nadzieję, że do końca lipca dam rade. Czuję już ruchy są cudowne!

Ja sie czuje dobrze. Nie moge narzekac,jedynie kregoslup mnie boli,ale to w ciazy niby normalne.

Mieszkanko mamy ale jeszcze sie nie przeprowadzilismy. W 100% nie jestem zadowolona,ale nic innego nie ma,a nas czas goni..

o nieeeeeeee po ostatnim zakupowym weekendzie mam dość sklepów:D poza tym szafy pełne i kilka tunik jest, a na tyłek zawsze się coś znajdzie, bo mam te pasy ciążowe i ona fajne są więc na upartego to nawet moje ukochane jeansy mogę założyć:D a ten wieczorek to u nas na wiosce jest więc to też nie wypad do centrum...ja się cieszę jak dziecko, bo nigdzie tak naprawdę nie wychodzę;)
jak Ty się Kati czujesz? udało Wam się jakieś mieszkanko wyszukać?

teraz jest duzo wyprzedazy, wiec jakbys dala rade ruszyc sie z domu to na pewno bys sobie cos znalazla..

Kati właśnie coś w ten deseń myślę, ale mam wrażenie, że pół roku nigdzie nie byłam i normalnie szykuję się jak na jakiś bal :D bo ostatnio to tylko lekarze, szpitale itd.:)))

ja narazie najlepiej czuje sie w leginsach i w tunice.. ostatnio na kolacje z mezem bylam zmuszona ubrac sukienke i powiem szczerze ze czulam sie w niej jak balon..

mi się wydaję, że teraz mój brzuszek się uspokoił i zrobił się taki zgrabny ciążowy i tak szybko się nie powiększa jak wcześniej :D ale to może mi się tylko wydawać;) heh my w piątek mamy w planie iść do irlandzkiego pubu na polski muzyczny wieczorek - od wczoraj myślę co ja mam założyć hehe

Kati bo w ciazy jest wlasnie odwrotnie: jak ktos jest szczupły to szybko widac:)

Ja wczoraj kupilam sobie w decathlonie krótkie spodenki o 2 rozmiary wieksze bo stwierdzilam ze nie bede wydawac ok.100zl na krótkie ciążowe, a tak mam super wygodne spodenki za 19zl:)

Kamilka piekne zdjecie:)

Ja juz w moja suknie slubna na pewno bym nie weszla. Dzisiaj zamowilam sobie w pracy wiekszy mundurek o 2 rozmiary bo juz nie mieszcze sie. Ogolnie to jestem zdziwiona wielkoscia mojego brzucha bo jestem szczupla i myslalam ze nie bedzie nic widac. Az sie boje pomyslec co bedzie pozniej...

Kamilka śliczna fotka:))))
Ja później nie dam rady przygotować naszej sypialni, w weekend mamy malowanie, a koniec sierpnia moja mama przylatuje z ciuszkami i trzeba będzie zobaczyć co dokupić i będzie wszystko gotowe. Coś czuję, że początek ciąży był niefajny u mnie i końcówka też do najlepszych nie będzie należeć:(
Poza tym za oknem bujają się dzieciaki na skrzypiącej huśtawce i mam ochotę zejść i normalnie mocniej je ścisnąć, bo dźwięk wwierca mi się w mózg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

witam po przerwie, z wesela wrócilismy o 7 rano, jednak wole alkoholowe weselicha ;)
Kamilka śliczna fotka! jakos wyobrazalam sobie Ciebie ze masz ciemne włoski:)

Estopka witamy na forum i w 3miescie! ja mieszkam w sopocie wiec na chełm mam kawał drogi...

Kurna Wy juz wyprawki i meble kupujecie! dla mnie to by bylo za szybko, z Piotrusiem pamietam ze od 20tyg kupowalam ale takie pojedyncze bodziaki przy okazji innych zakupow.
No moze jak pojutrze dowiem sie kto u mnie mieszka to tez zacznie sie szał :D

Fifi i Jodan ja też jestem z Gdyni.Można sie bedzie kiedyś spotkać na spacerek wzdłuż brzegu morza. No i mam nadzieję, że są tu jeszcze jakieś gdynianki.
Ja mam zamiar rodzić w Redłowie.
Narazie nic jeszcze nie kupuję bo nie wiem kto tam mieszka w tym moim brzuszku:)
Zakupy chyba zacznę dopiero robhić po 30 tyg.

Inne tematy z forum

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

krzywe ząbki (27 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...